Yargı’nın Güzel Oyuncusu Pınar Deniz’den Yeni Proje

Yargı’nın Güzel Oyuncusu Pınar Deniz’den Yeni Proje
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve seyircinin beğeniyle seyrettiği Yargı dizisinin güzel avukatı Ceylin’i canlandıran Pınar Deniz için farklı projeler gündemde!

Şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan ve pazar akşamları seyirciyle buluşan sezonun başarılı dizilerinden Yargı’da Avukat Ceylin karakteriyle rol alan güzel oyuncu Pınar Deniz başarısıyla herkesin dikkatini çekiyor. Güzel oyuncu taraflı tarafsız herkesin takdirini toplarken yeni projelerde güzel oyuncu için ufukta görünmeye başladı. Özellikle bu sezon başladığı ve pazar akşamları yayınlanan yargı dizisindeki Ceylin karakteriyle seyircinin hayranlığını kazanan Pınar Deniz, Türkiye’de 10 yıllık yayın lisansı alan Disney Plus’un radarına girdi. Başka oyuncularla da görüşme halinde olan ve yerli içeriklerde bu oyuncularla çalışmak isteyen Disney Plus’ın güzel ve başarılı oyuncu Pınar Deniz’e de teklif götürdüğü iddia edildi. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama olmasa da sektörde bu haber bir anda kulaktan kulağa yayıldı.

Pınar Deniz Disney Plus Yolunda

Bu sezon başlayan ve Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Yargı dizisi sezonun en flaş yapımı olma başarısını gösteriyor. Reytinglerde hayli iyi olan dizinin genç ve başarılı oyuncusu Pınar Deniz ise oyunculuğu ile herkesin beğenisini kazanıyor. Sektörde herkesin dikkatini çeken oyuncu şu sıralar kapısını çalan pek çok yeni projeyi değerlendiriyor. Bu projelerden birini de Türkiye’de yayın lisansı alan ve yakında yayına başlayacak Disney Plus’tan geldi. İnternet yayın Platformu Disney Plus’ın yerli içerik üretmek için genç ve güzel oyuncuyla anlaşma yapmak istediği öğrenildi. Henüz netleşmeyen bilgilere göre Disney Plus bir yerli içeriğin başrolü için Pınar Deniz’e teklif götürdü. Öbür taraftan Disney Plus’ın Hande Erçel ve Elçin Sangu ile de görüştüğü iddia edildi. Gelişmeler hakkında bilgi geldikçe haberlerimizle sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Pınar Deniz Kimdir?

Şu sıralar Yargı Dizisi ile adeta fırtına gibi esen güzel oyuncu Pınar Deniz 4 Kasım 1993 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde tamamlamıştır. Pınar Deniz daha sonra oyunculuk yapmak istemiş ve bu konuda eğitimler alarak setlerdeki yerini almıştır. Pınar Deniz bugüne kadar şu yapımlarda yer almıştır.

·         Sil Baştan

·         Beyaz Yalan

·         Vatanım Sensin

·         Bir Deli Rüzgar

·         Aşk 101

·         Menajerimi Ara

·         Kırmızı Oda

·         Yargı

06-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar