Yargı’nın sezon final tarihi belli oldu

Yargı’nın sezon final tarihi belli oldu
Kanal D ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizilerinden biri olan ve Pazar akşamları ekrana gelen Yargı dizisi erken sezon finali yapıyor.

İki sezon önce başlayan ve Pazar günleri ekrana gelen Yargı dizisi için yeni yayın döneminde olacak mı olmayacak mı tartışmaları sürerken diziden şaşırtan bir haber geldi. Yayınlanmaya başladığı günden beri kanalın en iyi reyting alan yapımlar8ndan olan ve yine Pazar akşamlarının en çok seyredilen ilk ya da ikinci dizisi olma başarısını gösteren Yargı sezon final tarihini belirledi. Normal şartlar altında haziran ayının ortasına kadar yayında kalan yapımlar bu tarihten önce sezon arası verdiklerinde erken sezon arası vermiş oluyorlar. Kanal D’nin sevilen yapımlarından Yargı’da böyle bir tasarrufa gitti ve erken sezon arası verme kararı aldı. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in başrolünde yer aldığı sevilen dizi Yargı 63. Bölümle birlikte sezon arası vererek tatile çıkıyor.

7 Mayıs Akşamı sezon Arası veriyor

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve başrolünde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun Avukat Ceylin ce Savcı Ilgaz karakterleriyle yer aldığı Yargı dizisi seyircisini şaşırttı. İkinci sezonunda olan ve bu sezonda oldukça iyi bir sezon çıkararak Pazar günlerinin en çok izlenen yapımları arasına giren dizi 7 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek 63. Bölümle birlikte sezon arası verme kararı aldı. Haziran ayına kadar yayında kalması beklenen dizinin bu kararı almasındaki en büyük sebeplerden birinin bir sonraki hafta 14 Mayıs’ta Türkiye genelinde seçimlerin olması ve dizilerin yayınlanmayacak olması olarak gösterildi. Yargı da bu sebeple sezon final tarihini öne alarak erken tatile çıkmış oldu.

3. Sezon Onayı

Öbür taraftan dizinin 3. Sezonu olacak mı olmayacak mı tartışmaları da son buldu. Ay yapım tarafından hazırlanan ve Sema Ergenekon’un kaleme aldığı ve Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda yer aldığı Yargı dizisinin ilk sezon ve bu sezonunda gelen reytingleri kanalı ve yapım şirketini dizinin bir sezon daha sürmesi konusunda birleştirdi. Normal şartlar altında bu sezon final yapması beklenen dizinin hikayesinde daralma olmasına rağmen bir sezon daha sürmesi kararı alındı. Dizinin 7 Mayıs’ta yayınlanacak 63. Bölümle sezon finali yapması ve yeni yayın döneminin başlayacağı tarih olan Eylül yayın döneminde de 3. Sezonuyla yeniden seyirciyle buluşması bekleniyor.

26-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar