Yasak Elma 101. Bölüm İzle

Yasak Elma 101. Bölüm İzle
Yasak Elma 101. Bölüm İzle; 8 Mart Pazartesi akşamı 101. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma Dizisinin yayınlanan 101. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 101. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Şevval sam, Nesrin Cavadzade, Eda Ece, Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay’ın rol aldığı Yasak Elma 101. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Üçüncü sezonunda olan ve dördüncü sezon içinde yayınlanacağı konuşulan pazartesi akşamlarının güçlü yapımlarından Yasak elma her hafta seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Reytinglerde her zaman ilk beşin içinde yer almayı başaran ve özellikle para, iktidar ve entrikanın eksik olmadığı dizi bu sezon ortasında hikayesinde ve kadrosunda büyük değişiklik yaşamış ve buna rağmen seyirci kaybetmeden aksine artırarak yoluna devam etmeyi başarmıştı. Yasak Elma bu akşam 101. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

Yasak Elma Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv’nin pazartesi akşamlarının sevilen ve çok seyredilen yapımlarından olan yasak Elma yayınlanan son bölümde seyirciyi nefessiz bırakmayı başarmıştı. Dizi son bölümde entrika ile Hasan Ali ile evlenen Şahika’nın oyunlarının devam etmesi ve Hasan Ali’nin bu durum karşısında çaresizliğinin gözler önüne serilmesini ekrana getirmişti. Şahika ve Ender hasan Ali’yi adeta bitirirken kendi aralarında da kararsızlığa düşmüşler ve Şahika Ender’in isteklerini geri çevirmeye başlamıştı.

Yasak Elma 101. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma bu sezon 3. Sezonuyla ekrana gelirken yaşadığı hikaye değişikliğini ve kadro yenilenmesini de geride bırakmış gibi görünüyor. Hasan Ali ile evlenen Şahika holdingin yönetiminde söz sahibi olurken Ender ile olan ittifakını da unutarak Hasan Ali’yi adeta bitirme peşine düşer. Bu arada Hasan Ali Ender’in konuşması sonrası Mahmut’tan şüphelenmeye başlamıştır. Hasan Ali Mahmut – Şahika ilişkisini çözerek ikisinden de tek seferde kurtulmanın planlarını yapmaya başlar. Ender ise Hasan Ali’nin holding hisseleri konusunda çalışmalarına devam etmektedir. Öbür taraftan Çağatay Emir ve Caner sayesinde Cansu’dan kurtulmanın çaresini bulmuştur ve bu doğrultu da planlar yapmaya başlar. Ancak tam her şey yoluna girdi derken beklenmedik bir ziyaret tüm planları bozacaktır. Televizyonların en entrika dolu dizisinde bu akşam da yine entrika, plan ve güç konuşulacak ve seyirciyi ekrana bağlayacak. Yasak Elma bu akşam ekrana gelecek 101. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

08-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar