Yasak Elma 102. Bölüm İzle

Yasak Elma 102. Bölüm İzle
Yasak Elma 102. Bölüm İzle; 15 Mart Pazartesi akşamı 102. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma dizisinin yayınlanan 102. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 102. Bölüm İzle; Başrollerinde Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Şafak Pekdemir’in rol aldığı Yasak Elma bu akşam 102. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Üçüncü sezonunda olan ve her pazartesi akşamı yayınlanan dizi aldığı yüksek reytinglerle gelecek sezonu da daha şimdiden garantiye almış durumda. Aşk, entrika, güç, iktidar mücadelesinin en üst düzeyde anlatıldığı dizi özellikle bu sezon tüm hikaye ve karakterlerini değiştirerek yeni bir hikaye ile yoluna devam etti. Dizi özellikle son bölümlerde oldukça heyecanlı sahnelerle ve hikaye ile seyirci karşısına çıkarken bu akşam yayınlanacak bölümde de seyirciyi yine heyecanlı bir bölüm bekliyor. Yasak Elma bu akşam ekrana gelecek 102. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında.

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında her pazartesi akşamı ekrana gelen Yasak Elma Fox Tv’nin başarılı ve reytingi bol yapımı olarak dikkatleri çekiyor. Dizi yayınlanan son bölümde büyük bir entrika ile Hasan Ali ile evlenen Şahika’nın yeni planlarına konu olurken Hasan Ali’de Şahika ve Mahmut’tan kurtulma planları yapar. Ender ise Şahika’ya kendi isteklerini kabul ettirme derdindedir ancak Şahika buna pek yanaşmaz. Öbür taraftan Çağatay ve Yıldız ilişkisi Cansı sebebiyle her an daha da kötüleşmektedir.

Yasak Elma 102. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında üç sezondur yayınlanan ve pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Yasak Elma bu akşam 102. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde yine Şahika, Ender, Yıldız ve Hasan Ali arasında entrikalar ve planlar yapılmaktadır. Çağatay ve Yıldız ilişkisi Cansu sebebiyle her an daha da kötüleşmektedir. Bu durumun önüne geçmek isteyen Hasan Ali ikiliyi barıştırmak için çaba harcamaktadır. Şahika ise Cansu ve Çağatay arasındaki ilişkiyi öğrenmiştir ve kendisini Hasan Ali’nin yanında daha da güçlendirmek ve ittifaklar kurmak için Yıldız ile Çağatay’ın arasını düzeltmeye çalışır. Tüm bu süreçte yalnızlaşan ve daha da korkusuz bir hal alan Cansu’nun yapacağı bir plan her şeyi bozacaktır. Cansu ve Çağatay’ı aynı yatakta basan Yıldız için her şey bitmiştir. Öbür taraftan evde çıkan bir yangın Hasan Ali’yi şoka uğratır. Yasak Elma bu akşam ekrana gelecek 102. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

15-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar