Yasak Elma 103. Bölüm İzle

Yasak Elma 103. Bölüm İzle
Yasak Elma 103. Bölüm İzle; 22 Mart Pazartesi akşamı 103. Bölümüyle ekrana gelen Yasak elma’nın yayınlanan 103. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 103. Bölüm İzle; Başrollerinde Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Şafak Pekdemir’in rol aldığı yasak elma bu akşam saat 20.00’da 103. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Her bölümü olay olan ve her bölüm büyük bir plan, entrika, güç ve iktidar savaşına sahne olan Yasak Elma Fox Tv’nin en güçlü yapımları arasında yer alıyor. Dizi son zamanlarda hikayesinde yaşanılan büyük kırılmalarla ekrana gelirken buna rağmen reytinginde bir azalma olmadı ve gelecek sezon içinde yayında olacağının sinyallerini vermeye başladı. Pazartesi akşamlarının güçlü yapımlarından olan Yasak elma reytinglerde en çok izlenen üç yapım içinde yer alırken bu başarısını sürdürecek gibi duruyor. Yasak Elma 103. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor.

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv’nin pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımı Yasak Elma son yayınlanan bölümde büyük olaylara sahne oldu. Yıldız Çağatay ile Cansu arasında yaşananları öğrendikten sonra olaylar büyük bir hızla gelişti. Bu sırada Hasan Ali’nin evinde büyük bir yangın çıktı ve Yıldız ne yazık ki bu yangından çok büyük bir şekilde etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Yasak Elma 103. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarının sevilen yapımlarından entrika ve güç mücadelesinin yaşlandığı Yasak Elma bu akşam seyirciyi şok edecek ve ekrana kilitleyecek bir bölümle ekrana geliyor. Son bölümde yaşanan büyük yangından sonra Yıldız hastaneye kaldırılmıştır ancak bu sırada beklenmedik olaylar yaşanır. Dizide yaşanılan zaman atlamasıyla olaylar beş yıl sonraya gider. Yıldız hastanede beş yıl sonra uyanır ve bu sırada her şeyin değiştiğini görür. Yıldız2ın oğlu Halit can büyümüştür ve başka birini annesi olarak bilmektedir. Hasan Ali iflas etmiş ve dürümcülük yapmaya başlamıştır. Ender ve Şahika ise yine her zamanki gibi güç mücadelesinin içindedirler ve yıllara meydan okurcasına aynı şekilde yaşamaktadırlar. Yıldız ise aradan geçen beş seneyi kapatmak için harekete geçer. Önceli olunu geri almaktır. Yasak Elma bu akşam ekrana gelecek 103. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekrana geliyor.

22-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar