Yasak Elma 104. Bölüm İzle

Yasak Elma 104. Bölüm İzle
Yasak Elma 104. Bölüm İzle; 29 Mart Pazartesi akşamı 104. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma’nın yayınlanan 104. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 104. Bölüm İzle; Başrollerinde Şevval sam, Nesrin Cavadzade, Eda Ece, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Şafak Pekdemir’in rol aldığı Yasak elma bu akşam saat 20.00’da 104. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dördüncü sezon biletini de şimdiden alan ve gelecek sezonu da garantileyen Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan yasak elma bu akşam yine olaylı, entrikalı ve plan içinde planlı bir bölümüyle daha seyirciyle buluyor. Başladı günden beri en çok seyredilen yapımlardan biri olan ve bu sezon kadrosunun çoğunu ve hikayesini baştan sona yenileyen dizi son bölümde seyirciye büyük bir heyecan yaşatmış ancak bunun Yıldız’ın rüyası olduğu anlaşılmıştı. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde yine birbirinden ilginç olaylar ve planlar seyircinin adeta nefesini kesecek. Yasak Elma bu akşam ekrana gelecek 104. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de.

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarının dört sezondur yayınlanan ve pazartesi akşamlarına damgasını vuran entrika ve güç odaklı dram dizisi Yasak elma son bölümde seyirciyi adeta ters köşe yapmıştı. Seyircinin bir an bile şüphelenmediği bölümde dizinin hikayesi beş yıl ileri sarılmış ve tüm olaylar bu gözle yaşanmıştı. Yıldız’ın komadan çıktıktan sonraki hayatını anlatan bölümün çok geçmeden bir rüya oldu anlaşılmıştı.

Yasak Elma 104. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarının başarılı ve bir o kadarda heyecan dolu dizisi Yasak elma pazartesi akşamlarına renk katmaya devam ediyor. Her bölümü olay olan ve her bölümü ilk beş içinde yer alan Yasak elma son bölümde başarılı bir rüya hikayesiyle adeta seyirciyi ters köşe yapmıştı. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde yine entrika ve yine planlar konuşulacak. Şahika büyük bir oyun sonucu evlendiği Hasan Ali’yi ortadan kaldırma planları yaparken Hasan Ali bu planları boşa çıkarmak için çalışacak. Ender ise tek başına tüm holdingi yönetenin planlarını yaparken dizinin eğlence kaynağı Yıldız ise bir kez daha hamile mi değil mi sorularıyla hem herkesi mutlu edecek hem kafaları karıştıracak. Oyun içinde oyun kurulu bir Yasak elma bölümü daha bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor.

29-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar