Yasak Elma 106. Bölüm İzle

Yasak Elma 106. Bölüm İzle
Yasak Elma 106. Bölüm İzle; 12 Nisan Pazartesi akşamı 106. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma’nın yayınlanan 106. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 106. Bölüm İzle; Başrollerinde Şevval Sam, Erdal Özyağcılar, Nesrin Cavadzade, Eda Ece, Berk Oktay ve Şafak Pekdemir’in rol aldığı Yasak Elma bu akşam saat 20.00’da 106. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dördüncü sezonunda olan ve beşinci sezon için onay alan Yasak elma her hafta seyirciyi ekrana kilitleyen hikayesi ile kanalın en çok reyting alan yapımları arasında yer alıyor. Başladığı günden itibaren pazartesi akşamlarına damga vuran ve her hafta en az ilk beş içinde yer alan başarılı dizi özellikle entrika, aşk, aldatma ve güç konularını ele alıyor. Dizi özellikle kadın seyirciyi ekrana kilitlerken entrika dolu hikayeleri ile de her an gerilim oluşturmayı başarıyor. Bu sezon ana kadrosundan birçok oyuncusunu kaybeden ve yerlerine yenilerini koyan Yasak elma her hafta pazartesi günlerinin iddialı yapımları arasında sayılmaya devam ediyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 106. Bölümü yine seyirciyi ekrana kilitleyecek bir hikaye ile saat 20.00’da ekranlara geliyor.

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Fox Tv ekranlarının pazartesi akşamlarının tahtı sarsılmaz ve yerinden edilemez dizisi Yasak Elma reytinglerde kanalın ve yapımcısının yüzünü güldürmeye deva ediyor. Yasak Elma yayınlanan son bölümünde yine başarılı bir performans ortaya koydu. Yayınlanan son bölümde Şahika ilk kez uzun bir aradan sonra yenilmiştir. Hasan Ali’nin kendisine oynadığı oyun karşısında yenilen Şahika Hasan Ali’den intikam almak yerine farklı bir yol izlemeye karar verir. Bu arada Ender ise Hasan Ali’ye yakınlaşmaya başlamıştır.

Yasak Elma 106. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarının gerilim, entrika ve heyecan fırtınası estiren başarılı dizisi Yasak elma bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Yasak elma’nın bu akşam bölümünde seyirci adeta yine bir entrika ve güç çatışmasının içinde bulacak kendini. Şahika ve Hasan Ali mahkemesinde yalancı şahitlik yapması istenen Ender son anda karar değiştirerek Şahika aleyhine tanıklık yapar ve bu durum karşısında Şahika büyük bir darbe alır. Şahika Ender’den bunun intikamını almaya karar verir ve eski defterleri açar. Ender ise yeni bir plan ile Hasan Ali’yi elde etme mücadelesine başlar. Öbür taraftan bir anda ortaya çıkan Kaya ise her şeyi değiştirecek türden gelişmelerle gelir. Yasak elma bu akşam yine heyecanlı ve entrika dolu bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Yasak elma 106. Bölümü bu akşam saat 20.00’da Fox tv ekranlarında.

12-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar