Yasak Elma 107. Bölüm İzle

Yasak Elma 107. Bölüm İzle
Yasak Elma 107. Bölüm İzle; 19 Nisan Pazartesi akşamı 107. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma’nın yayınlanan 107. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 107. Bölüm İzle; Başrollerinde Şevval sam, Eda Ece, Berk Oktay, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar ve Şafak Pekdemir’in rol aldığı Yasak Elma bu akşam saat 20.00’da 107. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dördüncü sezonunda olan ve gelecek sezonda yayınlanacağı açıklanan Yasak Elma ekrana gelmeye başladığı günden itibaren en çok seyredilen yapımlardan biri olarak ön plana çıktı. Kanalın en çok sevilen dizilerinden olan Yasak Elma entrika, aşk, güç ve iktidar savaşlarının yaşandığı bir holding ve çalışanların hikayesini anlatıyor. Holdingi ele geçirmek için türlü oyunlarla, planlarla her an karşısındakine darbe vurmaya çalışanların anlatıldığı hikaye son zamanlarda yeniden zirveye çıkmaya başladı. Oyuncu kadrosunu baştan aşağı yenileyen ve yine de reytinglerde üst sıralarda olan Yasak Elma bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında yayınlanacak.

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen yapımlarından olan ve tam dört sezondur pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma özellikle kadın grubu seyircisine kendisini sevdirmiş durumda. Dizinin yayınlanan son bölümünde Hasan Ali ve ender yakınlaşması Şahika’yı öfkelendirmiştir. Şahika yaşananlar karşısında yeni bir plan yaparken bu sefer hedefinde Hasan Ali kadar Ender’de vardır. Bu arada Ender’in eski eşi Kaya yeniden dönmüştür.

Yasak Elma 107. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizi tarihinin en başarılı yapımlarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Gelecek sezon içinde yayınlanacak olan Yasak Elma’nın bu akşam ekrana gelecek 107. Bölümünde yine entrika ve planlar havalarda uçuşacak. Ender ve Hasan Ali yakınlaşması özellikle Şahika’yı öfkelendirirken ve yeni planlarla bu birlikteliğe darbe vurmaya iterken son anda Kaya’nın dönmesi Ender’i büyük bir şoka sokar. Ender Kaya’nın geri dönmesiyle tüm gelecek planlarını ertelemek zorunda kalırken Şahika abisi üzerinden Ender’e darbe vurmaya çalışmaktadır. Ancak Şahika yeni planlarını devreye sokarken farkında olmadan Ömer’le bir araya gelmektedir. Yıldız ise yalanının ortaya çıkmaması için bir kez daha Ender’le işbirliği yapmak zorunda kalır. Yasak Elma bu akşam yine entrika ve gerilim dolu hikayesiyle saat 20.00’da Fox Tv’de seyirciyle buluşuyor.

19-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar