Yasak Elma 108. Bölüm İzle

Yasak Elma 108. Bölüm İzle
Yasak Elma 108. Bölüm İzle; 26 Nisan Pazartesi akşamı108.bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma dizisinin yayınlanan 108.bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 108. Bölüm İzle; Başrollerinde Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Şafak Pakdemir’in yer aldığı Yasak Elma bu akşam saat 20.00’da 108.yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dördüncü sezonunda olan ve her pazartesi akşamının en çok seyredilen yapımlarından biri olan Yasak Elma son zamanlarda final söylentileriyle sık sık gündeme geliyor. Dizinin final yapacağı iddiaları özellikle kadın seyirciyi derinden üzerken sanki bu söylentiyi doğru çıkarmak istercesine bu akşam yayınlanacak bölümde şok bir iddia ortaya atıldı. Kutlama yapılan yere gelen silahlı bir kişinin ateş etmesiyle bir ölü ve bir yaralı olduğu fragmanda açık olarak duyuluyor. Ölen kişinin başrollerden biri olduğu iddia ediliyor. Yasak Elma bu akşam ekrana gelecek 108.yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de.

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!   

Fox Tv ekranlarının 4 sezondur pazartesi akşamlarının en çok seyredilen ve sevilen entrika ve gerilim dolu hikayesini anlatan Yasak Elma yayınlanan son bölümde yine seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Yayınlanan son bölümde Ender ve Şahika arasında yaşanan iktidar mücadelesi had safhaya ulaşmıştır. Ender’in Hasan Ali ile yakınlaşmasını önlemek isteyen Şahika yeni ve daha etkili bir plan yapar. Bu sırada yeniden ortaya çıkan Kaya ile Ender arasında ise gerilimli bir ortam oluşmuştur.

Yasak Elma 108.Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarının en çok sevilen yapımlarından biri olan Yasak Elma bu akşam108.yeni bölümüyle ekrana geliyor. Yıldız’ın sakladıkları sebebiyle iyice sinirlenen Çağatay Yıldız ile sert bir konuşma yapara. Çağatay son kez olarak Yıldız’ı uyarır. Kaya’nın yeniden gelmesi üzerine gerilen Ender onunla arasını düzeltemeye çalışır ancak bir taraftan da Kaya’dan şüphelenmektedir. Bu arada bölüme damga vuracak sahnede Cansu Hasan Ali’den intikam almak için harekete geçer ve Hasan Ali’nin davetini basar ve elinde silah sağa sola ateş etmeye başlar. Bu sırada bir kişinin öldüğü anons edilir. Yasak Elma bu akşam ekrana gelecek108.yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

26-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar