Yasak Elma 113. Bölüm İzle

Yasak Elma 113. Bölüm İzle
Yasak Elma 113. Bölüm İzle; 27 Eylül Pazartesi akşamı 113. bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma’nın yayınlanan 113. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 113. Bölüm İzle; Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Barış Aytaç, Berk Oktay, Melisa Doğu, Murat Aygen ve Yasmin Erbil’in rol aldığı Yasak Elma bu akşam saat 20.00’da 113. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Fox Tv ekranlarında son 4 sezondur pazartesi akşamlarına damga vuran ve bu sezon beşinci sezonu olan Yasak Elma yine aynı heyecan ve etkiyle seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Her sezona entrika, heyecan, güç ve iktidar mücadelesi dolu hikayeleriyle damga vuran dizi bu sezonda yepyeni birçok oyucuyu hikayesine dahil etti. Kanalın pazartesi akşamlarını emanet ettiği Med yapım imzalı Yasak Elma bu akşam 113. yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor.

Yasak Elma Son Bölümde Neler Yaşandı?

Beşinci sezonunda olan ve özellikle kadın grubunun ilgiyle ve heyecanla izlediği Yasak Elma bu sezonda yine pazartesi akşamlarında fırtınalar estirecek gibi görünüyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yıldız ve Ender’in tüm şüpheleri Feyza’nın üstünde yoğunlaşmıştır. Çağatay ile Kumru ilişkisi devam ederken Kumru’nun yaşadığı sorunlar Yıldız ile yakınlaşmasına yol açar. Öbür taraftan Kumru’nun babası Kumru’nun yasak bir ilişki yaşadığından şüphelenerek İstanbul’a gelmiştir ve bu geliş her şeyi değiştirecek ve tüm karakterler bundan etkilenecektir.

Yasak Elma 113. Bölümde Neler Yaşanacak?

Yasak Elma Fox Tv ekranlarının en çok seyredilen yapımlarından olmaya devam ediyor. Dizi bu sezona da yine hızlı ve iddialı bir şekilde başladı. Dizinin bu akşam yayınlanacak 113. Bölümünde yine seyirciyi ekrana bağlayacak hızlı ve entrika dolu olaylar cereyan ediyor. Dizinin yayınlanan 113. Bölümünde Ender Çağatay’ın yaptıklarından sonra onun peşini bırakmamaya kararlıdır. Ender’in her zaman ki gibi kurduğu ince siyaset ve planlar onu adım adım hedefine götürmektedir. Kumru ile Çağatay ilişkisi devam ederken Kumru’nun bir anlık dikkatsizliği onun en yakın arkadaşlarından gizlediklerini ortaya çıkarır. Bu arada kızı için İstanbul’a gelen Doğan’ın aradıklarını bulmasına Yıldız’a gelen bir mesaj kaynak olacaktır. Yasak Elma bu akşam beşinci sezon 113. bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

27-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar