Yasak Elma 115. Bölüm İzle

Yasak Elma 115. Bölüm İzle
Yasak Elma 115. Bölüm İzle; 11 Ekim Pazartesi akşamı 115. bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma’nın yayınlanan 115. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 115. Bölüm İzle; Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz, Yasmin Erbil ve Berk Oktay’ın rol aldığı Yasak Elma bu akşam 115. Bölümle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. 5 sezonunda olan ve Fox Tv’nin pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Yasak Elma bu sezona da yine hızlı ve iddialı başladı. Reytinglerde oldukça iyi sonuçlar alan dizi kanalında en çok izlenen yapımlarından biri. Özellikle entrika sevenlerin çok seyrettiği dizi güç, ikdidar, aşk ve para ekseninde dönüyor. Yasak Elma fenomenleri tarafından heyecana beklenen her bölüm adeta nefesler tutularak seyrediliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 115. Bölümü bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

Yasak Elma Son Bölümde Neler Yaşandı?

Medyapım tarafından hazırlanan ve bu sezon beşinci sezonunda olan Fox Tv’nin pazartesi akşamları yayınlan Yasak Elma bu sezona da başarılı bir giriş yaptı ve kanalının yüzünü yine güldürdü. Dizinin yayınlanan son bölümünde Doğan kızını korumak için Çağatay’a karşı hamle alır. Ender ise geçmişten gelen kişinin peşindedir. Yıldız ise Ender’in yardımıyla Çağatay’ın peşine düşer ve Çağatay’ı başka biriyle yakalar. Bu olay Yıldız’ın geri dönüşsüz büyük kararlar almasını sağlayacaktır.

Yasak Elma 115.Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarında beş sezondur yayınlanan Yasak Elma bu akşam 115. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Yıldız, Çağatay tarafından ihanete uğradığını öğrenmiştir. Bu durum Yıldız için büyük bir şok yaratır ve Yıldız geri dönüşsüz kararlar almaya karar verir. Yıldız ve Çağatay’ın arası artık bir daha eskisi gibi olmayacaktır. Yıldız bu büyük öfkesini hem Çağatay’a hem de Kumru’ya karşı kullanmaya karar vererek hem Çağatay’dan hem de Kumru’dan intikam alma planları yapmaya başlar. Öbür taraftan Ender ise Doğan’la yakınlaştığı sırada geçmişten gelen biriyle karşılaşınca büyük bir sürpriz yaşar. Geçmişten gelen Doğan’ı da şaşırtmıştır. Ekranların en entrika dolu dizisi Yasak Elma bu akşam ekrana gelecek 115. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

11-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar