Yasak Elma 117. Bölüm İzle

Yasak Elma 117. Bölüm İzle
Yasak Elma 117. Bölüm İzle; 25 Ekim Pazartesi akşamı 117. Yeni bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma’nın yayınlanan 117. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 117. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Şevval Sam, Eda Ece, Murat Aygen, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz, Yasmin Erbil ve Nilperi Şahinkaya’nın rol aldığı Yasak Elma bu akşam saat 20.00’da 117. Yeni bölümüyle Fox Tv’de seyirciyle buluşuyor. Beşinci sezonunda olan ve beş sezon boyunca pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma her bölümüyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Entrika ve gücün yoğun olarak işlendiği dizi bu sezona da oldukça yüksek reytinglerle başladı ve pazartesi günlerinin en çok seyredilen dizisi olmayı başardı. Son haftalarda reytingini daha da artıran Yasak Elma bu akşam yine heyecanlı ve gerilimi yüksek bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin yayınlanma saati 20.00.

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında beş sezondur ekrana gelen ve Med yapım tarafından hazırlanan Yasak Elma bu sezonda yine seyircisini hayal kırıklığına uğratmadı ve yine heyecanlı bölümlerle ekrana gelmeye devam etti. Özellikle son bölümlerde Yıldız’ın aldatılma hikayesine odaklanan dizide Yıldız, Kumru ve Çağatay arasında yaşananlar seyirciyi oldukça heyecanlandırdı. Ayrıca Ender ve Arzu arasında da yeni bir iktidar mücadelesinin ilk sinyalleri verildi.

Yasak Elma 117. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Med Yapım tarafından hazırlanan ve beş sezondur Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Her sezonu ve her bölümü olay olan Yasak Elma bu sezonda pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımı olma başarısını gösteriyor. Dizinin son bölümlerinde Çağatay ile Kumru arasında yaşanan ilişki ve bunu Yıldız’ın öğrenmesi hikayeyi oldukça germişti. Yıldız’ın eşi Çağatay ile Kumru arasındaki ilişkiyi öğrenmesi ve intikam alma kararı bu akşam yayınlanacak 117. Bölümde ilk kez ekrana gelecek. Yıldız aldatıldığını hazmedemediği için kocası Çağatay ve Kumru’dan intikam almaya kararlıdır ve düzenlenen ödül töreninde bunun ilk adımını atar. Ödüle layık görülen Yıldız sahneye davet ettiği eşi ve Kumru’ya hitaben ödülü ikisinin ilişkisine armağan ettiğini kameraların önünde söyler. Bu durum herkesi şoke ederken Yıldız bundan memnundur. Yasak Elma bu akşam 117. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

25-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar