Yasak Elma 122. Bölüm İzle

Yasak Elma 122. Bölüm İzle
Yasak Elma 122. Bölüm İzle; 29 Kasım Pazartesi akşamı 122. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma’nın yayınlanan 122. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 122. Bölüm İzle; Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Ece Dizdar ve Serkan Rutkay’ın rol aldığı Yasak Elma bu akşam saat 20.00’da 122. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluyor. Yayına başlayalı tam 5 sezon olan ve her sezon pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarının başında gelen Yasak Elma aldığı reytinglerle kanalının da en çok seyredilen yapımı olma başarısını gösteriyor. İlk sezondan itibaren, güç, entrika ve paranın hikayesinin anlatıldığı ve karakterlerin bunlara ve tabi aşka ulaşmak için yaptıkları entrikaları anlatan dizi son iki sezondur oyuncularında da büyük değişiklikler yaşadı. Bu sezon da yeni bir oyuncu grubunun dahil olduğu dizi yine aynı heyecanla izleniyor. Yasak Elma bu akşam ekrana gelecek 122.Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında.

Yasak Elma Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan başarılı yapımlardan beşinci sezonunda olan Yasak Elma her bölüm entrika ve gerilim türündeki hikayeleriyle seyirciyi ekrana bağlıyor. Özellikle bu sezon başında Çağatay’ın Yıldız’ı aldatma hikayesi oldukça gerilimli ve heyecanlı sahnelerin yaşanmasına sebep oldu. Son bölümlerde Yıldız’ın aldatıldığını öğrenmesiyle başlayan süreç ise hızla boşanmaya doğru giderken Çağatay ise bunun önüne geçmeye çalışıyor.

Yasak Elma 122. Bölümde Neler Yaşanacak?

Yıldız Çağatay’dan boşanmak için mahkemeye gitmiştir. Ancak Çağatay bunun önüne geçmek için çalışmaktadır. Çağatay Kumru’nun şahitliğiyle boşanmak ister, Yıldız ise Kumru’nun şahitliğini kabul etmez. Bu arada Doğan ve Yıldız’ın yakınlaşması herkesin dikkatini çekmeye başlamıştır. Bu arada Kumru yepyeni bir plan yapmaya başlar. Çağatay boşanma davası sırasında mahkemede bir açıklama yapar ve bir anda her şey bambaşka bir hal alır. Yıldız ise Çağatay’ın yaptığı açıklamayla adeta şoke olmuştur. Doğan’da Çağatay’ın yaptığı bu açıklamanın tesadüf olmadığından emindir ve Çağatay ise Yıldız’ın ayrılmaması için kendince bir çözüm bulur ama bu çözüm karşısında Kumru boş durmayacaktır. Kumru biran önce Çağatay ile Yıldız’ın boşanmasına çabalamaktadır. Öbür taraftan Ender ise holdingi ele geçirme planlarına bir yenisini daha ekler. Yasak Elma bu akşam ekrana gelecek 122. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de.

29-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar