Yasak Elma 124. Bölüm İzle

Yasak Elma 124. Bölüm İzle
Yasak Elma 124. Bölüm İzle; 13 Aralık Pazartesi akşamı 124. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma’nın yayınlanan 124. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 124. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz, Melisa Doğu ve Barış Aytaç’ın rol aldığı Yasak Elma bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Beşinci sezonunda olan ve pazartesi akşamlarının değişmez dizisi olan Yasak Elma hikayesinde küçük oynamalarla ve karakter değişiklikleriyle beş sezon boyunca ekranda kalmayı başardı. Dizinin genel hikayesinde güç, iktidar, entrika ve aşkın hikaye edildiği Yasak Elma özellikle kadın izleyici tarafından çok sevildi. Entrika dolu bölümlerle her pazartesi ekrana gelen Yasak Elma’nın bu akşam ekrana gelecek 124. Bölümü saat 20.00’da Fox Tv’de.

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Med Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv’nin en uzun soluklu dizisi olan Yasak Elma bu sezonda seyircisine entrika ve gerilim dolu hikayeler izletmeye devam ediyor. Dizi beş sezondur ekrana gelirken kadın grubu seyirciye heyecanlı bölümler izletmeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yıldız’la boşanma aşamasında olan Çağatay sevgilisi Kumru ile birlikte olmak için gün saymaktadır. Ancak Yıldız’ın öyle kolay vazgeçmeye niyeti yoktur ve evine döner. Evde Kumru’yu Çağatay’la bulan Yıldız yeniden Çağatay’la birlikte olduğunu söyler ve Kumru’yu uzaklaştırır.

Yasak Elma 124. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Med Yapım imzalı Yasak Elma bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde evine geri dönen Yıldız, Çağatay ile yeniden birlikte olacağını söyler. Çağatay bu durumda şoke olurken Yıldız, Kumru’ya Çağatay’dan uzak durmasını söyler. Öbür taraftan da Çağatay’la yeniden nikah tazelemek için harekete geçer ve bütün sevdiklerini toplar. Çağatay’a sürpriz olarak gerçekleşen bu nikah tazeleme olayı Yıldız’ın gövde gösterisine dönüşürken Yıldız bu günde oldukça eğlenmektedir ve herkese de bunu göstermektedir. Nikah tazeleme gününde Çağatay ise yaşananlar karşısında şoktadır. Öbür taraftan Ender yaşananlar karşısında ne yapacağını şaşırmıştır. Holdingi ele geçirme planlarına devam ederken öbür taraftan da Yıldız’la birlikte intikam alma planları yapmaktadırlar. Yasak Elma bu akşam ekrana gelecek 124. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

13-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar