Yasak Elma 75. Bölüm İzle!

Yasak Elma 75. Bölüm İzle!
Yasak Elma 75. Bölüm İzle; 7 Eylül Pazartesi 75. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma Dizisinin 75. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 75. Bölüm İzle; Talat Bulut, Şevval sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade’nin başrollerinde yer aldığı Yasak Elma bu akşam 4. Sezonu ve 75. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. 4 sezondur süren ve pazartesi akşamlarının en güçlü yapımlarından olan Yasak elma yeni sezonun ilk bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Seyircilerin heyecan ve merakla izlediği entrikanın bir an bile eksik olmadığı Yasak Elma yeni sezonda da yine aynı gücüyle seyirci karşısına çıkıyor. Son bölümde Halit Argun’un yeniden eski gücüne kavuşması pek çok kişi tarafından sevinçle karşılanmıştı. Şimdi ise bunun yansımaları görülecek. Yasak Elma yine entrika dolu bir bölümle bu akşam ekranlarda olacak.

Yasak Elma Son Bölüm Neler Oldu?

Fox Tv’nin başarılı dizisi Yasak Elma geçtiğimiz sezon, sezon arası vermeden önce tam bir çöküş yaşayan Halit Argun’un yeniden eski gücüne dönecek olması haberiyle sezona veda etmişti. Her şeye sahip olduğunu sanan Şahika’nın bu yeni haber karşısında ne yapacağı ve Halit’in ise yeni dönemde hayatında neler değişeceği ise yeni sezona bırakılmıştı. Ve şimdi yeni sezon ve yeni bölüm geldi çattı. Heyecan ve merakla izlenecek Yasak Elma yine bomba gibi bir bölümle başlıyor!

Yasak Elma 75. Bölümde Neler Yaşanacak?

Halit Argun eski günce kavuşmuştur. Kaybettiği her şeyi yeniden kazanmak için tekrar ve hızlı bir şekilde girişimlere başlar. İlk önce holdingin bir diğer ortağı Şahika ile mücadeleye başlar. Ancak Şahika’da hemen pes edecek gibi görünmemektedir. Halit ise ona en büyük acıyı yaşatır. Şimdilik der. Şimdilik buradasın. Şahika şok olmuştur. Yeniden her şeyin tek sahibi olmak için entrika dolu planlar yapmaya başlarken Halit’in ikinci darbesi gelir ve Şahika’ya Ender’in en büyük yardımcısı olduğunu ve holdingde çalışacağını haber verir. Şahika darbe üstüne darbe alırken yeni planını devreye sokar. Öbür taraftan Halit eski düzenini yeniden kurmak istemektedir. Bu sebeple kaybettiği evinin yerine daha büyüğünü alır ve burada Yıldız’a onunla yeniden evlenmek istediğini söyler. Her şeye yeniden başlayarak ailesini kurmak istemektedir. Yıldız ise oktadır ve kafası Kerim sebebiyle karışıktır. Acaba Halit’e ne cevap verecektir? Tüm bu sorular ve daha fazlası bu akşam ekrana gelecek Yasak Elma’nın 75. Bölümünde cevap buluyor.

 

07-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar