Yasak Elma 83. Bölüm İzle

Yasak Elma 83. Bölüm İzle
Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yasak Elma, 2 Kasım Pazartesi akşamı yeni bölümüyle yayınlandı. Yasak Elma 83. Bölüm izlemek için detaylar haberimizde!

Pazartesi gününün vazgeçmilmez dizileri arasına adını yazdıran Fox TV dizisi Yasak Elma, 2 Kasım Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Yayınlanan fragmanlarla izleyicide büyük merak uyandıran dizide bu hafta neler yaşacak? Halit, Yıldız'la mı yoksa Şahika ile mi evleniyor? Sorunun cevabını yeni bölümde arayan izleyici arama motorlarında 'Yasak Elma 83. Bölüm İzle' sorgusu gerçekleştiriyorlar. Dizinin yeni yayınlanan bölümüne aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilir, yeni bölüm detaylarını yazının devamından inceleyebilirsiniz.

YASAK ELMA 83. BÖLÜM İZLE

Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Yasak Elma 2 Kasım Pazartesi akşamı 83. yeni bölümüyle ekrana geldi. İzleyicinin bir çok merak ettiği konu yeni bölümde yanıt bulurken dizinin yayınlanan bölümünü izleyemeyenler veya tekrar izlemek isteyenler tek parça nasıl izleyebileceğini araştırıyor. Dizinin bu akşam yayınlanan bölümüne yukarıdaki bağlantı üzerinden veya fox tv resmi internet sitesi 'www.fox.com.tr' adresini ziyaret ederek izleyebilirsiniz.

YASAK ELMA'DA BU HAFTA NELER OLDU?

Etrafında kendisine aleyhine oynanan oyunların farkına varan Halit, Şahika'nın teklifini kabul ediyor ve işbirliğini kabul ediyor. Şahika'nın elindeki özel görüntülere ulaşmaya çalışan Halit başarılı olabilecek mi?

Öte yanda Yıldız düğün hazırlıklarını tüm hızıyla devam ettirirken onu bekleyen büyük bir sürpriz vardır. Herkes Halit'in Yıldız'la evlenmesini beklerken Şahika'nın düğünde gelinlikle belirmesi herkesi şaşkına çevirecektir.

YASAK ELMA'DA GEÇEN HAFTA NE OLDU?

Bir yandan Yıldız ve Ender'in tartışması diğer yandan Ender'in intikam yeminlerinin havada uçuştuğu son bölümün ardından Yasak Elma çok konuşulacak yeni bölümüyle yine ekranda olacak. Yıldız ve Halit'in düğün hazırlıkları devam ederken diğer yandan Halit Yıldız ve Kerim ilişkisi hakkında delil bulmaya çalışmaktadır. Halit'in planları oğlunun velayetinş almak üzerinedir. Halit ne yapacağını bilemezken ona gizli bir el yardım önerisinde bulunuyor. Halit'in bu kararı vermsi hiç de kolay olmayacaktır. Yıldız ve annesi Asuman ise her şeyden habersiz bir an önce nikah gününün gelmesini bekliyor.

02-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler