Yasak Elma 95. Bölüm İzle

Yasak Elma 95. Bölüm İzle
Yasak Elma 95. Bölüm İzle; 25 Ocak Pazartesi akşamı 95. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma’nın yayınlanan 95. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 95. Bölüm İzle; Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Şafak Pekdemir’in rol aldığı bir ekran klasiği haline gelen Yasak Elma bu akşam 95. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Uzun zamandır pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan ve entrikadan entrikaya koşan dizi son bölümlerde eski düşmanlar Ender ve Şahika’nın Yıldız’a karşı birleşmesiyle yeniden hız kazanırken Yıldız’da bu saldırılara karşı koymak için çalışıyor. Her pazartesi akşamı özellikle kadın seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran Yasak bu akşamda yine entrika ve heyecan dolu bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Yasak elma 95. Bölüm bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de!

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv’nin pazartesi akşamlarının sevilen ve reytingi bol dizisi Yasak Elma’da sular durulmuyor. Son olarak Çağatay’la evlenen Yıldız kendisine karşı birlikte hareket eden Ender ve Şahika’dan intikam almak için harekete geçer ancak bu durumlar Çağatay’ı fazlasıyla rahatsız etmeye başlamıştır. Ender ve Şahika ise asıl büyük hedefleri olan Hasan Ali’yi alt edebilmek için plan üstüne plan yapmaktadırlar. Her bölümü entrika ve heyecan kokan dizinin her anını seyirci nefesini tutarak takip ediyor.

Yasak Elma 95. Bölümde Seyirci Neler Seyredecek?

4. sezonunda olan ve reytinglerde hala en çok izlenen diziler arasında yer alan Yasak elma Fox Tv’nin de en çok seyredilen yapımlarından biri. Dizi her bölüm sanki yeni başlamış gibi seyirciyle buluşurken seyirci de dizide neler olacak diye heyecanla bekliyor. Dizinin bu akşam yayınlanan 95. Bölümünde ise Çağatay ve Yıldız arasındaki gerilim artarak devam etmektedir. Çağatay Yıldız’ın hareketlerinden rahatsız olmaktadır. Yıldız ise bu durumu görmekte ve Çağatay’la bir yol ayrımına geldiklerini bilmektedir. Ender ve Şahika ikilisi ise Hasan Ali’yi alt edebilmek için yeni planlarını devreye sokarlar. Ancak bu sırada ortaya çıkan bir misafir her şeyi değiştirir. Yıldız, Ender ve Şahika’nın hapishane arkadaşları Nurgül’ün gelişi herkesi etkilemiştir. Bu arada Yıldız ve Çağatay arasında yaşanan soğukluğu yakından takip eden ve bunu kendi lehine kullanmaya çalışan biri vardır ve Cansu’dan başkası değildir. Yasak Elma bu akşam yayınlanan 95. Bölümüyle seyirci karşısına saat 20.00’da çıkıyor.

25-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar