Yasak Elma 98. Bölüm İzle

Yasak Elma 98. Bölüm İzle
Yasak Elma 98. Bölüm İzle; 15 Şubat Pazartesi akşamı 98. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma’nın yayınlanan 98. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 98. Bölüm İzle; Başrollerinde Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Eda Ece, Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay’ın rol aldığı Yasak Elma bu akşam 98. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dördüncü sezonunda olan ve yayınlandığı günden itibaren seyircinin heyecanla takip etti güç iktidar ve entrika dolu dizi Yasak elma her hafta seyircisine yeni heyecanlar ve gerilimler seyrettirmeyi başarıyor. Geçtiğimiz aylarda tüm karakterlerini değiştiren ve hikayesini yeni baştan kuran Yasak Elma pazartesi akşamlarının en çok seyredilen dizileri arasında yer alıyor. İktidar ve güç mücadelesinin yalanları, entrikaları ve hatta cinayetleri tetiklediği dizide son bölümlerde Ender ve Şahika arasındaki ittifak karşısında Hasan Ali zor durumda kalmıştır. Ancak Hasan Ali kolay pes edecek biri değildir. Yasak Elma bu akşam yayınlanacak 98. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor.

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında dört sezondur yayınlanan ve seyircinin heyecanla takip ettiği Yasak Elma yayınlanan son bölümde Şahika Hasan Ali’ye karşı oldukça cüretkar ve korkunç bir plan hazırlamıştır. Kendisini zehirlenmiş gibi gösteren Şahika ortadan kaybolur. Bu durum Ender’i bile şüphelendirmiştir. Ender Şahika’nın Hasan Ali tarafından öldürüldüğünü düşünmektedir. Bu sebeple de Hasan Ali’yi suçlamıştır. Hasan Ali ise Şahika’nın zehirlenme olayının ortaya çıkmaması için tüm gücünü kullanmaktadır. Ender ise Hasan Ali’nin bir katil olduğunu ispatlama çabasındadır.

Yasak Elma 98. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarının entrika dolu sevilen dizisi Yasak elma her pazartesi akşamı seyircisine heyecanlı bölümler seyrettirmeye devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Şahika’nın Hasan Ali’ye karşı oynadığı tehlikeli oyun Hasan Ali’yi zor durumda bırakmıştır. Ender Hasan Ali’nin bu zor durumundan faydalanmak ve holdingin hisselerinin tamamını almak için çalışmaktadır. Ancak ortada büyük bir sorun vardır. Hasan Ali’nin hisseleri sadece Hasan Ali’yle aynı soyadı taşıyan birlerine devredilebilecektir. Bu durum karşısında Ender Hasan Ali’ye hayatının şokunu yaşatır ve onunla evleneceklerini söyler. Hasan Ali adeta şok olmuştur. Ender ise bu teklifte gayet ciddidir. Ancak tüm bunların olabilmesi için Şahika’nın oyununun devam etmesi ve Şahika’nın bir süre daha ortalarda görünmemesi gerekmektedir. Ender Şahika ikilisinin amacı sadece holdingin hisseleri değil aynı zamanda Hasan Ali’nin büyük bir ders almasıdır. Yasak Elma bu akşam ekrana gelecek 98. Bölümle saat 20.00’da Fox Tv’de.

15-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar