Yasak Elma 99. Bölüm İzle

Yasak Elma 99. Bölüm İzle
Yasak Elma 99. Bölüm İzle; 22 Şubat Pazartesi akşamı 99. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma Dizisinin yayınlanan 99. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 99. Bölüm İzle; Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Şafak Pekdemir’in rol aldığı Yasak Elma 22 Şubat Pazartesi Akşamı 99. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Üçüncü sezonunda olan ve tümden yenilenen hikaye ve karakteriyle seyirciyi her an yeniden şaşırtmaya devam eden Yasak elma bu akşam yayınlanacak 99. Bölümüyle de namını korumaya devam edecek. Televizyonların en entrika dolu dizisi olan ve içinde güç, iktidar, savaş, cesaret ve aşkı barındıran Yasak Elma bu sezon düşüşe geçen reytinglerini yeniden yükselterek ilk beş içinde olmaya devam ediyor. Dizi bu akşam her zamanki gibi seyirciyi şaşırtacak bir bölümle ekranlara geliyor.

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında üç sezondan beridir Pazartesi akşamları ekrana gelen ve diziler içinde en entrika dolu dizi olan yasak Elma yayınlanan son bölümde Ender ve Şahika’nın planı kusursuz bir şekilde işlemektedir. Hasan Ali iki kadının planı karşısında zor durumda kalmış ve holdingin hisselerini Ender’e devretmeye hazırlanmaktadır. Ancak bunun için Şahika’nın bir süre daha ortalarda görünmemesi gerekmektedir. Şahika ve ender’in bir diğer amacı da Hasan Ali’ye unutamayacağı bir ders vermektir.

Yasak Elma 99. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan ve en çok kadın seyircinin ilgisini çeken Yasak Elma her bölüm olduğu gibi yine nefessiz izlenecek bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Dizide nadir görülen Ender Şahika birlikteliğinin meyvesini vermesini az kalmıştır. Ender ve Şahika Hasan Ali’yi iyice köşeye sıkıştırmışlardır ve istediklerini almadan da bu plandan vazgeçecek gibi görünmemektedirler. Sonunda olan olmuş ve Şahika plan gereği Hasan Ali ile evlenmiştir. Hasan ali Şahika ile evlenmesinin şaşkınlığını üstünden atmadan hemen harekete geçer ve boşanmak ister. Ancak bu durum öyle kolay olmayacaktır zira Şahika Hasan Ali’ye verdiği sözü tutmayacaktır ve ondan ayrılmayacaktır. Hasan Ali nasıl bir oyunun içinde olduğunu yeni yeni anlamaya başlar. Öbür taraftan Cansu, Çağatay ve Yıldız’ın arasını bozmak için çabalarken ortaya çıkacak biri tüm olayların seyrini değiştirir. Yasak Elma bu akşam yayınlanacak 99. Bölümle yine seyircisini heyecandan heyecana sokacak gibi görünüyor. Yasak elma bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de.

22-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar