Yasak Elma Erken Final Yapıyor!

Yasak Elma Erken Final Yapıyor!
Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma ile ilgili iddilar bitmek bilmiyor. Son iddia seyirciyi adeta şok etti. İddiaya göre Yasak elma Erken final yapacak. İşte detaylar!

Fox Tv ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan ve üçüncü sezonuyla seyirciyle buluşan entrika, hırs, dedikodu dolu ilişkilerin yoğun bir şekilde yaşandığı Yasak Elma reytinglerde bu sezonda en başa oynayan dizilerden biri olarak dikkat çekiyor. Kanalın en güçlü yapımları arasında yer alan ve seyircilerin bu bölüm neler olacak diye heyecanla ve merakla beklediği dizi her bölüm seyirciyi şaşırtmayı başarıyor. Yapımcılığını Fatih Aksoy, Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği dizinin senaryosunu ise Melis Civelek ve Zeynep Soyata kaleme alıyor. Oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Şevval sam, Eda Ece, Barış Kılıç, Şafak Pakdemir, Barış Aytaç, İrem Kahyaoğlu ve Kıvanç Kasabalı’nın rol aldığı diziyle ise iddialar bir tülü bitmiyor. İşte ayrıntılar!

Yasak Elma Final Yapıyor İddiası!

Fox Tv’nin entrika dolu dizisi Yasak Elma Pazartesi akşamları yayınlanıyor ve seyircilerini her bölüm ekran başına bağlamayı biliyor. Bu sezon 3. Sezonu olan ve yine reytinglerde başa oynayan dizi kanalın ve yapım şirketinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ancak bu arada diziyle ilgili iddiaların arkası da bir türlü kesilmiyor. Kulislerde yer konuşulan son iddia ise dizinin sevenlerini üzecek cinsten. İddiaya göre Yasak Elma final yapacak. Kulislerde konuşulanlara göre dizinin sezon sonunu görmeden erken final yapacağı yönünde.

Şok iddiaya göre Fox Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Yasak elma sezon sonunu görmeden 2020 yılının mayıs ayının ilk haftasında final yapacak. İddiaya göre Yasak elma’nın yerine yayınlanacak dizi daha şimdiden belli bile oldu. Şu ana kadar yapım şirketi ve kanal yönetimi tarafından resmi bir açıklama yapılmadı ancak iddianın yüksek ihtimalle doğru olacağı konuşuluyor.

Yasak Elma Son Bölümde Neler Yaşandı?

Talat Bulut, Şevval sam, Eda Ece gibi oyuncuların rol aldığı Yasak Elma’nın yayınlanan son bölümünde Yıldız Şahika’nın oyunu sonrası çocuğuna veda etmek zorunda kalmıştı. Bunun üzerine çaresiz kalan Yıldız yardım istemek için Ender’e sığınmış ve ondan yardım istemişti. Dizinin bu akşam yayınlanacak 53. Bölümünde ise Halit kayıp bebeği bulut getirirken Şahika’nın kurduğu düzen yavaş yavaş yıkılmaya başlayacaktır. Bu arada Ender ve Yıldız ise güç birliği yaparak şahika’nın oyunlarını ve foyasını ortaya çıkarmaya çalışacaklardır. Halit ise oğlundan ayrı kalmayacağını herkese ilan edip Yıldız’ı yalıya geri çağırır ancak Yıldız Halit’e boşanmak istediğini söyleyecektir.

21-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler