Yasak Elma Final Yapıyor

Yasak Elma Final Yapıyor
Fox Tv ekranlarında tam altı sezondur yayınlanan ve pazartesi akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden olan Yasak Elma ile ilgili üzücü haber geldi.

Medyapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv’nin en başarılı yapımlarından biri olan Yasak Elma pazartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Özellikle kadın seyircinin büyük ilgisini çeken, entrika, iş, aile, aşk, para, güç gibi konuları hikayelerinde yoğun olarak işleyen dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. İlk başladığı günden itibaren yayın gününü ve saatini hiç değiştirmeyen dizi aldığı reytinglerle kanalın en iyi yapımlarından biri olurken pazartesi akşamlarının da en iyi ilk üç yapımı arasında yer almaktadır. Fatih Aksoy’un yapımcılığını üstlendiği ve Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün senaryosunu kaleme aldığı dizi altı sezondur seyirciyle buluşuyor. Hemen her sezon sonunda final yapacak iddialarının konuşulduğu dizi her yeni sezona tekrar başlarken gücünden de hiçbir şey eksilmediğini ispatlamayı başarıyor. Ancak altıncı sezon sonunda dizinin finali artık çok ciddi bir şekilde konuşulmaya başlanmış durumda. Şu an 170. Bölümünü yayınlayan dizinin sezon sonunda final yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

8 Bölüm Sonra Bitiyor

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve pazartesi akşamlarının fenomen dizilerinden olan Yasak Elma seyircisine kötü haber geldi. Altı sezondur yayınına devam eden ev her hafta pazartesi akşamları yeni bölümüyle ekrana gelen dizinin sezon sonunda final yapacağı açıklandı. Daha önce 200. Bölümde final yapacağı iddia edilen dizinin 8 bölüm sonra ekranlara veda edeceği belirtildi. Son olarak 170. Bölümüyle ekrana gelen dizinin 8 bölüm sonra 178. Bölümde final yaparak ekranlara veda edeceği dizinin seyircisini oldukça üzdü. İlk olarak 2018 yılında yayınlanmaya başlayan ve kadrosunda efsane isimlerin yer aldığı dizi kanalın da en uzun soluklu yapımı olmuş durumda. Pazartesi akşamlarının renkli dizilerinden olan ve Ender ile Yıldız’ın güç mücadelesinin her alanda yapıldığı ve hikayenin temel odağının olduğu Yasak Elma’nın halen Disney Plus için hazırlıkları süren bir de filmi bulunuyor.

Kimler geldi kimler geçti?

Medyapım tarafından hazırlanan ve ilk yayınını 2018 yılında gerçekleştiren fenomen dizi Yasak Elma için 178. Bölümde final kararı alındı. Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen dizide bugüne kadar pek çok ünlü isim rol aldı. Dizinin oyuncu kadrosunda ilk baştan günümüze kadar yer alan Şevval Sam ve Eda Ece’nin dışında ayrıca, Sevda Erginci, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Talat Bulut, Onur Tuna, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç, Tuvana Türkay, Gökhan Alkan, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Şafak Pekdemir ve daha pek çok ünlü isim yer aldı.

03-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler