Yasak Elma final yapıyor iddialarına Eda Ece'den açıklama

 Yasak Elma final yapıyor iddialarına Eda Ece'den açıklama
Yeni sezona efsane bir şekilde giriş yapan Yasak Elma dizisi için ortaya atılan final yapıyor iddialarına başrol oyuncusu Eda Ece son noktayı koydu.

Fox Tv ekranlarının aksiyon dolu dizisi Yasak Elma hakkında ortaya atılan 'Yasak Elma final yapıyor!' haberleri gündeme bomba gibi düştü. Pazartesi günlerini iple çeken Yasak Elma izleyicileri çıkan bu haberlere çok üzüldü. İzleyici 'Yasak Elma final mi yapacak?, Yasak Elma neden final yapıyor?, Yasak Elma ne zaman final yapacak?' gibi soruların yanıtı bulmak için internete koştu. Dizinin final haberleri ile ilgili ortaya çıkan iddialara başrol oyuncularından Eda Ece son noktayı koydu. İşte Yasak Elma'nın sevilen karakteri Yıldız yani Eda Ece'den final açıklaması..

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Tuvana Türkay, Nesrin Cevadzade ve Barış Kılıç'ın başrollerini paylaştığı efsane dizi Yasak Elma, yeni sezonuna büyük umutlarla başladı. Her bölümde heyecanın son noktada olduğu Yasak Elma dizisi için ortaya atılan iddialar izleyiciyi şok içinde bıraktı. Pazartesi akşamları reyting yarışında büyük emek veren Yasak Elma dizisi hakkında final yapacak dedikoduları gündeme bomba gibi düştü. Gelen iddialar arasında Fox TV'nin sevilen dizi Yasak Elma'nın sezon sonunu göremeden ekranlara veda edeceği yer aldı. Hal böyle olunca Yasak Elma dizisi hayranları büyük bir merak içerisine girdi. Yasak Elma hayranları dört bir yanda 'Yasak Elma final mi yapacak?, Yasak Elma neden final yapıyor?, Yasak Elma ne zaman final yapacak?' sorularının yanıtını aramaya başladı. 'Final yapacak mı, yapmayacak mı?' derken dizide Yıldız karakterini canlandıran güzel oyuncu Eda Ece'den son noktayı koyacak açıklama geldi. İşte Eda Ece'nin son günlerde gündemi sallayan final iddiaları hakkında yaptığı açıklama..

'Yasak Elma' final mi yapıyor? Eda Ece cevap verdi!

Her bölümde entrikanın son noktada olduğu Yasak Elma dizisi yeni sezon bölümleri ile reytingleri alt üst ederken erken final yapacağı haberleri ortalığı kasıp kavurdu. Yasak Elma dizisinin güzelliği ve zekiliği ile ön planda olan başrol oyuncusu Eda Ece, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafın altına gelen 'Yasak Elma final mi yapıyor?' iddialarına cevap verdi. Eda Ece'nin takipçilerinden biri fotoğrafının altına  "Yasak Elma gerçekten final mi yapacak?" sorusuna Ece, "Yalan, tam gaz devam." cevabını vererek haberi yalanladı. Eda Ece'den gelen bu yanıt Yasak Elma hayranlarının yüreğine su serpildi.

23-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar