Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor?

Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor?
Fox ekranlarının başarılı dizisi Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor? Sevilen dizinin çekimleri başladı mı? Dizi hakkında tüm merak edilenler...

Yeni sezonun en merak edilen dizileri arasına adını başarıyla yazdıran Yasak Elma dizisi ne zaman başlayacak? Dizinin yeni sezon çekimleri başladı mı? Talat Bulut yeni sezonda diziye devam edecek mi? Dizi hakkında tüm merak edilen gelişmelere bu yazıda yer verdik.

Fox TV'nin başarılı dizileri arasında yer alan Yasak Elma dizisi geçtiğimiz sezon aldığı reyting sonuçlarıyla yeni sezonda da devam etmeyi garantilemi, fakat dizinin başrol oyuncusu Talat Bulut hakkında çıkan set çalışanına taciz iddiaları dizinin akıbetini etkilemesi takipçileri endişelendirmişti.

Yasak Elma dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy 12. bölümüyle sezon finali yapan dizinin yeni sezonda da devam edeceğini ve Talat Bulut'un akıbetinin de mahkeme kararına göre verileceğini açıklamıştı.

Aksoy geçtiğimiz günlerde mahkemenin sonuçlanmasının ardından yeni sezonda Talat Bulut'un dizide rol almaya devam edeceğini açıklamış, bu haber sosyal medyada binlerce olumsuz yorumu da beraberinde getirmişti.

DİZİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLAYAMADI!

12 Ağustos'ta başlaması planlanan Yasak Elma dizisinin çekimleri 20 Ağustos'a ertelenmiş ve ay sonu gelmesine rağmen gerçekleşmedi. Çekimlerin başmamasında Talat Bulut'un dizide devam etmesinin etkisi olup olmadığı henüz belirsizliğini korurken, set çalışanların ve oyuncuların çoğununda Bulut'un dizide devam etmesinden rahatsız olduğu öğrenildi.

Öte yandan dizinin diğer başrol oyuncusu Şevval Sam, geçtiğimiz günlerde magazin muhabirlerinin kendisine sorduğu "Talat Bulut dizide devam edecek mi?" sorusuna "maalesef" diyerek yanıt vermişti.

27-08-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar