Yasak Elma'da yapılan hata yok artık dedirtti!

Yasak Elma'da yapılan hata yok artık dedirtti!
Yeni sezonu ile ekranlara bomba gibi bir giriş yapan Yasak Elma dizisinde yapılan hata izleyiciyi güldürdü. İşte Yasak Elma'da yapılan o hata..

Fox TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Yasak Elma, geçtiğimiz Pazartesi günü yeni sezonu ile ekranlara geri döndü. Yine reytingleri alt üst edeceği ön görülen dizinin ilk bölümünde öyle bir hata yapıldı ki. Yasak Elma dizisinde yapılan o hata izleyicinin gözünden kaçmadı. İşte fenomen dizi Yasak Elma'da izleyenlere yok artık dedirten o hata..

Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Barış Kılıç'ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma dizisi verdiği sezon arasından sonra ekranlara geri döndü. Sezon finalinde yaşanan olaylar izleyici merakta bırakmıştı. Yasak Elma hayranları bu sezon finalinin ardından dizinin yeni sezonda nasıl bir hikaye ile geri döneceği büyük merak konusu idi. Beklenen gün geldi çattı ve geçtiğimiz Pazartesi günü saat 20.00'de Fox Tv ekranlarında Yasak Elma dizisinin yeni sezonu başladı. İzleyici verdiği uzun bir aranın ardından büyük bir heyecanla ekran başına geçip yeni bölümü izlemeye koyuldu. Fakat heyecanla beklenen dizinin yeni sezonunun ilk bölümünde öyle bir hata yapıldı ki, izleyenlerin gözünden kaçmadı. Bunca ay beklenen yeni sezonunun daha ilk bölümünde böyle bir hatanın yapılması yok artık dedirtti. Yasak Elma, Pazartesi akşamının en izleneni ve gözlerden kaçmayan o hatası ile sosyal medya da en çok konuşulanlar arasına girdi. İşte Yasak Elma'daki o hata..

Yasak Elma'da yapılan komik hata!

Yasak Elma dizisinin başrol karakterlerinden Ender, sezon finalinde kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından öldürülmüş ve cesedi denize atılmıştı. Sezon finalinde böyle bir sahnenin yaşanması izleyicinin aklına 'Ender öldü mü?', 'Ender karakterini canlandıran Şevval Sam, Yasak Elma dizisinden ayrıldı mı?' gibi sorular gelmişti. Fakat yeni sezonun ilk bölümü ile Ender'in yaşadığı ortaya çıktı. Ve bu sorular akıllardan silindi. Gelelim Yasak Elma dizisinde yapılan o komik hataya. İzleyicinin dikkatinden kaçmayan detay Ender'in mezar taşı oldu. Yeni sezonun ilk bölümü 8 ay sonrasından başladı. Yani Ender'in öldürülüp denize atılmasının ardından 8 ay geçmiş çünkü mezar taşının üzerinde Ender'in ölüm tarihi 27-05-2019 olarak gözüküyor. Hal böyle olunca dizi ekibinin 8 ay sonrasına yani Ocak ayında olması gerekiyor. Fakat dizide herkes yazlık kıyafet ve bronzlaşmış şekilde rol alıyor. İzleyicinin dikkatlerden kaçmayan bu hatası sosyal medya da olay oldu.

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler