Yasak Elma’nın Ender’i açıkladı Dizi ne zaman başlıyor?

Yasak Elma’nın Ender’i açıkladı Dizi ne zaman başlıyor?
Yasak Elma dizisinin fenomen karakteri Ender'i oynayan Şevval Şam setten paylaşım yaparak dizinin önümüzdeki sezon ne zaman başlayacağını açıkladı.

Geçtiğimiz sezon reytinglerde yapımcısının yüzünü güldüren Yasak Elma dizisinin fenomen karakteri Ender'i oynayan Şevval Şam dizinin önümüzdeki sezon ne zaman başlayacağını açıkladı. Dizi severleri heyecanlandıran gelişmede Şevval Şam setteki koşuşturmadan bir enstantane paylaşarak hayranlarına müjde vermiş oldu. İşte o paylaşım ve açıklama haberimizde.

Yasak Elma’nın Ender’i açıkladı Dizi ne zaman başlıyor?

FOX TV'nin iddialı dizilerinden biri olan Yasak Elma 4. Sezonuna hazırlanıyor. Başrol oyuncularından Ender karakterine can veren Şevval Sam pandemi nedeniyle zorunlu final yapılan dizinin yeniden ne zaman başlayacağını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Yasak Elma'da hazırlıklar tam gaz!

Pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma diğer yapımlar gibi Küresel Salgından dolayı erken final yapmak zorunda kalmıştı. Tatillerini bitirip sete koşan Yasak Elma oyuncuları heyecanla yeni sezonu bekliyor. Korona virüs tedbirlerinden dolayı 73. Bölümde sezon finali yapan dizi 74. bölümüyle yayın hayatına geri dönecek. İşte Şevval Şam’ın o paylaşımı: Daha önceki röportajlarında 20 Temmuz’da çekimlere başlayacaklarını söyleyen Şevval Sam ve Yasak Elma ekibi tarihi öne çekme kararı aldı. Fotoğrafın altına Şevval Sam ''Evet Yasak Elma 4. Sezonu çekmeye başladı. Yasak Elma setinden hepinize günaydın'' notunu düştü. Dizinin çekimlerine başladı ancak kontrollü tedbir kurallarına sıkı sıkı uyuluyor. Bu nedenle dizi büyük ihtimalle Eylül ayında yayın hayatına başlayacak. Pandemi dolayısıyla doğru düzgün tatil yapamayan oyuncular ve set çalışanları yaz ayı boyunca da stok bölümleri çekmek için çalışmayı sürdürecek.

Şevval Sam Kimdir?

1973 İstanbul doğumlu oyuncu, ünlü müzisyen Leman Sam'ın kızıdır. Liseyi İstanbul Zincirlikuyu İnşaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi restorasyon bölümünde okuyan Şevval Şam, Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi grafik bölümünde tamamladı. Beşiktaş'ın Sarı Fırtına lakaplı efsane eski futbolcusu Metin Tekin ile evlenmesi onu şöhrete kavuşturdu. Sanatçı Leman Sam'ın kızı olan sanatçı annesi gibi müzik çalışmalarında bulundu. Çeşitli sinema film ve dizilerde rol alan güzel oyuncu halen Yasak Elma dizisinde görev yapmaktadır.

Albümleri

Sek (2006)

Istanbul's Secrets (2007)

Karadeniz (2008)

Has Arabesk (2010)

II Tek (2012)

Tango (2012)

Toprak Kokusu (2015)

Nanninom (2016)

Rol aldığı yapımlar

Kara Kutu (TV dizisi) 2015

Martılar ve İstanbul (2002)

Yaşamın Kıyısında (2006)

Siyah Beyaz (2010)

18-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar