Yasak Elma’nın Lila’sı Ayşegül Çınar “Sevgilim Beni Öldürecek” Diye Polis Çağırdı! 

Yasak Elma’nın Lila’sı Ayşegül Çınar “Sevgilim Beni Öldürecek” Diye Polis Çağırdı! 
Bir dönem Yasak elma dizisinde Lila karakteri olarak seyirciyle buluşan güzel oyuncu Ayşegül Çınar sevgilisiyle ilgili inanılmaz bir iddiada bulundu. Detaylar haberimizde!

Bir dönem Fox Tv’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde rol alan ve bu dizide Halit Argun’un kızı Lila karakterini canlandıran ancak bu sezon başında diziden ayrılan güzel oyuncu Ayşegül Çınar’dan sevgilisi ile ilgili şok iddia. Güzel oyuncu Ayşegül Çınar geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle birlikte gittiği bir restoranda sevgilisinin kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia etti. Restoranda sevgilisiyle tartışan ve tehdit edildiğini söyleyen oyuncu sevgilisinden tuvaletten kaçarak kurtuldu. Ayşegül Çınar daha sonra polise giderek sevgilisinden şikayetçi oldu ve “beni öldürecek” diye ifade verdi. Detaylar haberimizde!

Yasak Elma’nın Lila’sı Ayşegül Çınar’dan İnanılmaz İddia!

Geçtiğimiz sezon Fox Tv’de pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinde rol alan ve burda Lila karakterini canlandıran Ayşegül Çınar sevgilisiyle ilgili inanılmaz bir iddiada bundu. Oyuncunun sevgilisiyle birlikte gittiği restoranda tartıştığı sevgilisinin elinden tuvaletten kaçarak kurtulduğu ve polise sevgilisiyle ilgili olarak “beni ölümle tehdit etti” şeklinde ifade verdiği ortaya çıktı. İddia ve haber geçtiğimiz gün bir televizyon programında gündeme geldi. İddiaya göre Ayşegül Çınar geçtiğimiz Cuma günü bir süredir birlikte olduğu sevgilisiyle birlikte Etiler’de bir restorana gitti. Restoranda sevgilisiyle birlikteyken tartışmaya başlayan çiftin sesleri oldukça yükseldi. İddiaya göre güzel oyuncunun sevgilisi, Ayşegül Çınar’ın üzerine alkol döktü ve onu tehdit etti. Tartışmanın ardından oyuncu Ayşegül Çınar tuvalet bahanesiyle masadan kalktı ve restorandan kaçtı. Ayşegül Çınar etraftaki kişilerden “sevgilim beni öldürecek polis çağırın diyerek yardım istedi.” Çevredekilerin 155’i aramasının ardından durumu fark eden oyuncunun sevgilisinin restorandan kaçtığı iddia edildi.

Ayşegül Çınar Kimdir?

Güzel oyuncu Ayşegül Çınar 1999 yılında Antalya’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından oyuncu olmak istediği için Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. Tiyatro eğitiminin ardından pek çok yapımda rol alan Güzel oyuncu Ayşegül Çınar son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve seyircinin ilgiyle takip ettiği Yasak Elma adlı dizide Lila karakterine hayat vermiştir. Oyuncu, geçtiğimiz sezon Yasak Elma’da Halit Argun’un kızı Lila karakteri olarak seyirciyle buluşan ve başarılı performansıyla göz doldurmuştur.

28-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar