Yasak Elma’nın Lila’sı Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinde

Yasak Elma’nın Lila’sı Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinde
Yasak Elma Dizisinin genç ve başarılı oyuncusu Lila karakterini canlandıran Buçe Buse kahraman Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi kadrosuna dahil oldu!

Bu sezonun en büyük prodüksiyonlu yapımlarından biri olan ve sezonun en dikkat çekici, TRT 1 ekranlarında Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu Dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. Halen bünyesinde pek çok büyük ismi barındıran Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin kadrosunda Buğra Gülsoy, Mehmet Özgür, Hatice Şendil, Ekin Koç, Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tuğutlu gibi pek çok oyuncu rol alırken diziye yeni bir oyuncu daha katıldı. Geçtiğimiz sezon Yasak Elma dizisinde rol alan ve başarısıyla büyük beğeni toplayan Buçe Buse Kahraman Uyanış Büyük Selçuklu Dizisine dahil oldu. Yasak Elma’da Lila karakterini canlandıran ve oyunculuğuyla herkesin takdirini kazanan genç ve güzel oyuncu artık Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde oyunculuğunu sergileyecek. İşte haberin detayları!

Uyanış Büyük Selçuklu’ya Taze Kan!

TRT 1 ekranlarında bu sezon başlayan ve seyircinin büyük beğeniyle takip ettiği ve pazartesi akşamlarının en çok takip edilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu tüm hızıyla ve coşkusuyla devam ediyor. Akli Film tarafından hazırlanan dizi özelikle aksiyon sahneleriyle büyük ilgi görürken son zamanlarda saray entrikalarıyla da seyircinin ilgisini çekemeye başladı. Dizi özellikle genç oyuncuların başarısıyla genç kitleyi de etkisi altına alırken diziye bir genç ve güzel oyuncu daha dahil oldu. Yasak Elma’da Lila karakteriyle büyük beğeni toplayan Buçe Buse Kahraman artık Uyanış Büyük Selçuklu’da seyirci karşısına çıkacak. Henüz hangi karaktere hayat vereceği belli olmayan Buçe Buse Kahraman’ın diziye dahil olması oyuncunun hayranları tarafından coşkuyla karşılandı.

Buçe Buse Kahraman Kimdir?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan genç oyuncu Buçe Buse Kahraman 1 Nisan 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından 9 Eylül Güzel sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. İlk olarak Kötü Çocuk adlı yapımla kamera karşınsa geçen genç oyuncu özellikle Yasak elma ile büyük çıkış yakalamıştır. Genç oyuncu Kötü Çocuk, Çarpışma ve Yasak Elma Adlı yapımlarda rol almıştır. Oyuncu özellikle Yasak elma’da oldukça başarılı olmuş ve seyirci tarafından çok sevilmiştir.

22-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar