Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’de Bu Hafta Büyük Değişim Var!

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’de Bu Hafta Büyük Değişim Var!
Fox Tv'de yayınlanan entrikası ve reytingi bol Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den seyirciye büyük sürpriz! Eda Ece'deki değişim herkesi şaşırtacak. İşte detaylar!

Fox Tv’nin pazartesi akşamlarının reytingi, entrikası, dedikodusu, didişmesi bol dizisi Yasak Elma her hafta seyirciyi ekranlara kilitlemeyi iyi biliyor. Bunda senaryo ve hikayenin etkisinin yadsınamayacak kadar çok olduğu malum. Ancak başka bir gerçek ise bu kadar güzel kadının hepsinin aynı dizide yer alması, aynı adama aşık olması ve hep dedikodu ve entrika peşinde koşmaları. Malum bizim seyircimiz bu tür konulara hele hele kadın didişmesine ve entirakaya bayılıyor. Hal böyle olunca da Med Yapım aslında çokta imkansız bir işi başarmış olmuyor. Aksine Med Yapım Yasak Elma’yla malumu ilan ediyor. Entrika varsa reyting var. Ama entrika olması içinde olmazsa olmaz şart güzel kadın. İşte bu da Yasak elma’da bolca var. İşte detaylar!

Yasak Elma’nın Güzeli Yıldız Argun’dan Seyirciye Büyük Sürpriz! 

Yasak elma’da Yıldız karakterine hayat veren başarılı oyuncu Eda Ece bu akşam yayınlanacak Yasak Elma’da seyirciye büyük bir sürpriz hazırlığında. Bilindiği gibi Yıldız geçtiğimiz günlerde Halit’in bebeğini dünyaya getirmiş ve bir anda yeniden gözde sınıfına yükselmişti. Ancak Yıldız Halit’ten boşanmak istediğini her fırsatta söyleyerek adeta Halit’i istim üstünde tutuyor.

Bu akşam yayınlanacak bölümde ise Yıldız karakteri bir adım daha ileri gidiyor ve kadınların olmazsa olmaz davranışlarından klasikleşmiş bir davranışla seyirci karşısına çıkıyor. Yıldız Karakterini canlandıran Eda Ece sosyal medya hesabından bunun ipucunu vererek sürprizi biraz da olsa açık etti. Eda Ece Yasak elma’da Yıldız karakterinin saçlarını kestiğini ve artık kısa saçlarla seyirci karşısına çıkacağını açıkladı.

Eda Ece Hayranlarına Büyük Sürpriz!

Yasak elma’nın başarılı oyuncularından Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece istagram hesabından paylaştığı bir resimle takipçilerine büyük bir sürpriz yaptı. Sık sık fazla kilolarıyla gündeme gelen ve kendisi de bu durumdan rahatsız olan Eda Ece hem kilo vermeye başladı hem de uzun zamandır değişikliğe gitmediği saçlarını kısa kestirdi. Bu durum karşısında takipçilerinden oldukça fazla olumlu mesaj alan Eda Ece bu durumdan memnun görünüyor.

Beyazlar içindeki fotoğrafı ve kısa kesilmiş saçlarıyla Eda Ece’yi karşılarında gören takipçiler ise yaptıkları yorumlarla yıldız oyuncuya destek verdi. Saçlarının kısalığının yakıştığını, kilo vermeye başladığını ve beyaz elbisenin bir kişiye ancak bu kadar yakışabileceğini belirten yorumlar karşısında başarılı oyuncu hayli mutlu oldu. Seyirci de Yasak Elma’nın bu akşam yayınlanacak bölümünde Yıldız karakterini ilk defa kısa saçlarıyla görmüş olacak.

11-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar