Yasak Elma'ya sürpriz oyuncu!

Yasak Elma'ya sürpriz oyuncu!
Şahika’nın evliliği ve iflas eden Halit’in şirkette yeniden işe başlamasıyla taşların yerinden oynadığı Yasak Elma dizisine Mert karakteriyle dahil olan sürpriz oyuncu kim?

3 sezondur pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma 74. Bölümüyle yine gündem olmayı başardı. Fox Tv’nin iddialı dizisi Yasak Elma’ya sürpriz bir oyuncu dahil oldu. Şahika’nın evliliği ve iflas eden Halit’in şirkette yeniden işe başlamasıyla taşların yerinden oynadığı Yasak Elma dizisine Mert karakteriyle dahil olan sürpriz oyuncu kim ve son bölümde yaşananlar, haberimizde. Şimdi detaylar

Yasak Elma'ya sürpriz oyuncu!

Pazartesi günleri Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisi 74. son bölümüyle ekrana geldi. Kartların bir kez daha karıldığı, eski defterlerin yeniden açıldığı  Yasak Elma'ya sürpriz isim Can Nergis dahil oldu. Can Nergis dizide Şahika'nın şirketine çalışan olarak giren Mert karakterini canlandırıyor. Daha önce de Arka Sokaklar, Dila Hanım, Anne, Börü, Tatlı İntikam gibi dizilerde görev yapan Can Nergis, yapımcılığını MedYapım’ın üstlendiği ve Şevval Sam, Eda Ece ve Talat Bulut'un başrol oynadığı Yasak Elma'ya yeni bir soluk getirecek.

Yasak Elma son bölümde neler yaşandı?

Öğrendiği şey karşısında yıkılan Yıldız ne yapacağını bilemez. Şirketin yeni CEO’su Kerim’in Şahika tarafından işe alındığını öğrenince bir kuyuya düşmek üzere  olduğunu fark etmiş ancak nasıl çıkacağını bilememektedir. Şahika’nın yaptığı alçakça planı devre dışı bırakmak ve Şahika’dan kurtulmak isteyen Ender de bir plan yapar. Lakin unuttuğu bir şey vardır ki karşısındaki kişi Şahika’dır. Şahika’nın kendini kurtarmak için ettiği teklif Ender'e cazip gelir ve planı ters teper. Yıldız için yeniden savaşmaya başlayan Halit’in tek amacı onu geri kazanmaktır. Ancak tüm olanları gözden geçiren Yıldız'ın aklı iyiden iyiye karışıktır.  

Can Nergis Kimdir?

1985 İstanbul doğumlu Can Nergis, ilkokul ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Üniversite eğitimi için İngiltere’ye giden genç oyuncu, üniversiteyi Londra'da okudu. Modellik yapmak için Uzak Doğu'ya giderek Çin ve Tayland'da 8 yıl kaldı. Modellik yaptığı Tayland'da bir de restoran açan Can Nergis 2011 yılında Türkiye'ye kesin dönüş yaptı. Can Nergis, oyunculuk kariyerine "Herşeye Rağmen" dizisiyle adım attı. Fenomen dizisi 'Arka Sokaklar' dizisiyle popüler olan oyuncu son olarak 2018'de ekranlara gelen 'Börü' dizisinde şöhretini pekiştirdi.

Rol Aldığı Yapımlar

2011 -  Her Şeye Rağmen

2012 - Dila Hanım

2014 -  Paşa Gönlüm

2014 - 2015 Maral: En Güzel Hikayem

2014 - 2015 Arka Sokaklar

2016 - Tatlı İntikam

2016 - 2017 Anne    

2018 -  Börü

25-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar