Yaz aylarında hangi dizileri ekranlarda göreceğiz?

Yaz aylarında hangi dizileri ekranlarda göreceğiz?
Televizyonda yaz dönemine yaklaşırken pek çok dizi sezon finaline gitti ve gitmek üzere. Peki yaz aylarında hangi diziler ekrana gelecek.

Kanalların önemli dizileri sezon finali arasına girmeye başladı. Yavaş yavaş yaz dizilerini ekranlara görmeye başlayacağız. Yaz aylarında hangi diziler ekranlarda olacak? Fox TV, Atv, Kanal D, Star TV, TRT 1, Show TV gibi ulusal kanalların yaz dizilerine birlikte göz atalım.

Yaz aylarının başında ekranda olacak bazı diziler belli olmuş durumda. Yaklaşan Ramazan bayramının sona ermesiyle birlikte bu dizileri ekranlarda görmeye başlayacağız. Bu dizilerin çoğu genel olarak romantizm ve komedi odaklı oluyor. Pek çoğu başarı elde ederek bahar ve kış döneminde de ekranlarda yer alabilecek. Bir bu kadar dizi de isteneni veremeyerek birkaç bölüm sonunda ekranlara veda edecek. Bakalım aşağıda sıraladığımız diziler arasından hangileri sıyrılmayı başaracak, hangileri kanal ve yapım şirketini hayal kırıklığına uğratacak.

Canevim

Canevim dizisinin başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik ve Aras Aydın üstleniyor. Dram türündeki dizi Atv ekranlarından izleyicisiyle buluşacak. İlk bölüm dün akşam ekranlara geldi. Canevim dizisi Ceylan ve Ömer'in aşk hikayesi ve verdikleri hayat mücadelesini konu alıyor.

Afili Aşk

Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'ü başrolde izleyeceğimiz Afili Aşk, Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Romantik komedi türündeki Afili Aşk dizisi Kerem ve Ayşe'nin samimi aşk hikayesini konu alacak. İlk bölüm 12 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanacak.

Benim Tatlı Yalanım

Başrollerde Furkan Palalı ile Aslı Bekiroğlu'nu gördüğümüz Benim Tatlı Yalanım, Star TV'de yayınlanacak. İlk bölümü 13 Haziran Perşembe akşamı ekrana gelecek dizi, eşi tarafından terk edilen bir babanın kızını üzmemek adına söylediği yalanları ve köşeye sıkışırken bir kadının çıkagelmesini konu alıyor.

Her Yerde Sen

Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ın başrolde olduğu Her Yerde Sen dizisi romantik komedi türünde olup Fox TV'den ekranlara gelecek. 14 Haziran Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak dizi aynı evin iki farklı kişiye satılmasıyla yollarının kesişmesini konu alıyor.

Kimse Bilmez

ATV ekranlarında izleyeceğimiz Kimse Bilmez dizisi dram ve romantizm ögeleri içeriyor. Başrollerinde Keremcem ve Özgü Kaya yer alıyor. Kimse Bilmez dizisinin ne zaman başlayacağı hall belli değil.

27-05-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar