Yemin Dizisinde Şok Gelişme!

Yemin Dizisinde Şok Gelişme!
Kanal 7’nin başarılı dizisi Yemin’de flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı. Dizinin yayın günü ve saati değişti. İşte Yemin’in yeni günü ve saati!

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve bir dönem reytinglerde oldukça iyi sonuçlar alan ve kanalın en çok reyting alan yapımı ünvanını elinde bulunduran Yemin Dizisinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Sezon başlarken başrol oyuncusunu değiştiren ve sezona yeni oyuncuyla giren Yemin dizisi ne yazık ki reytinglerinde belirgin bir düşüş yaşadı. Aynı zamanda yayın saati akşam kuşağından sabah saatlerine alınan dizide son dakika gelişmesi Yemin’de neler oluyor sorularını akla getirdi. Dizinin reytinglerindeki düşüşe paralel olarak yayın günü ve saati de tekrar değişti. Hafta içi hergünden hafta sonlarına alınan dizinin yayın saati de sabah saatlerinden tekrar akşam saatlerine alındı. Yeni gün ve yeni saatinde ekrana gelmeye başlayacak olan dizinin reytinglerinde bir yükseliş olmadığı takdirde geleceğinin belirsiz bir döneme gireceği konuşuluyor. İşte haberin detayları!

Yemin Dizisinde Neler Oluyor?

Kanal 7 ekranlarında ikinci sezonunda olan ve Karamel yapım tarafından hazırlanan günlük dizi yemin’de flaş bir gelişme yaşandı. Başrollerinde Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses ve Berkant Müftüler gibi oyuncuların yer aldığı Yemin Dizisi yeni yayın dönemine başrol oyuncusu değişikliği yapmış ve Cansu Tuman’la yeni sezona başlamıştı. Hafta içi her akşam ekrana gelen dizi daha sonra sabah kuşağında saat 09.00’a alınmıştı. Ancak beklenen reytingi alamayan dizide son dakika gelişmesi yaşandı ve dizi hafta içi her günden hafta sonuna alınarak haftada iki gün yayınlanmaya başlandı ve yayın saati de tekrar akşam saatine alındı. Dizinin 31 Ekim Cumartesi günü ile birlikte yeni gün ve yeni saatinde ekrana geleceği belirtildi.

Reytingi Belirleyici Olacak!

İlk sezonda oldukça başarılı bir grafik çizen ve reytinglerde büyük yapımlarla yarışan Yemin dizisine yazık ki yeni sezonda bu başarısını devam ettiremedi ve reytinginde belirgin bir düşüş yaşandı. Bunun üzerine sabah kuşağına alınan dizi tekrardan gün ve saat değiştirdi. Yeni gününde ve saatinde yayınlanacak dizinin alacağı reytingin dizinin geleceğinde belirgin bir rol oynayacağı kulislerde konuşulan konular arasında. Bakalım Yemin reytinglerde tekrar yükselişe geçebilecek mi ya da düşüş sürecek mi?

26-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar