Yemin Dizisinin Kadın Başrolü Yine Değişti!

Yemin Dizisinin Kadın Başrolü Yine Değişti!
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve Karamel Yapım tarafından hazırlanan günlük dizi Yemin’in kadın başrol oyuncusu gelen tepkiler üzerine yeniden değişti. İşte detaylar!

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve aldığı reytinglerle hem kanalın en iyi reyting alan yapımı olan ve hem de diğer kanallar karşısında oldukça başarılı bir pozisyonda olan Yemin Dizisi yeni yayın dönemi için sete çıktı. Dizi geçtiğimiz sezon oldukça başarılı bir grafik çizerken yayın döneminin sonuna doğru dizinin başarılı kadın başrol oyuncusu Özge Yağız diziden ayrılmak istediğini açıklamış ve sezon arasında diziden ayrılmıştı. O tarihten itibaren dizinin yapımcısı olan Karamel Yapım Özge Yağız’ın yerini alacak yeni kadın başrol için çalışmalara başlamış ve bununla ilgili olarak da birçok isim gündeme gelmişti. Karamel Yapım daha önce Özge Yağız’ın yerini alacak oyuncu olarak İlayda Altuntaş ismini açıklamıştı. Ancak son anda yapılan değişiklikle Yemin’in kadın başrol oyuncusunun değiştiği öğrenildi. İşte detaylar!

Yemin Dizisi’nin Kadın Başrol Oyuncusu Cansu Tuman Oldu!

Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan ve aldığı reytinglerle yüksek bütçeli dizilere kafa tutan ve Kanal 7’nin en iyi reyting alan yapımlarından biri olan Yemin Yeni sezona hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses ve Berkant Müftüler gibi isimlerin yer aldığı Yemin Dizisinde sezon sonunda ayrılan Özge Yağız’ın yerine yeni oyuncu bir kez daha değişti. Daha önce İlayda Altuntaş olarak açıklanan kadın başrol oyuncusunun son olarak Ufak Tefek Cinayetler adlı yapımda Tülin Özen’in gençliğini canlandıran Cansu Tuman olarak değiştiği açıklandı. Böylece dizinin kadın boş rolü Cansu Tuman oldu. Cansu Tuman’ın Özge Yağız’ın canlandırdığı Reyhan karakterini mi yoksa yeni bir karakteri mi canlandıracağı ise şimdilik bilinmiyor.

Yemin Ne Zaman Ekranlarda Olacak?

Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan ve Karamel Yapım tarafından hazırlanan Yemin dizisinin yeni sezon çekimlerine başlanırken yeni sezon tarihi olarak da Eylül ayının ikinci haftası hedef olarak gösterildi. Dizinin yeni sezonda da kanalın en çok izlenen ve merak edilen yapımı olması bekleniyor. Ayrıca dizinin yeni başrol oyuncusunun da oldukça merak edildiği sosyal medyada yapılan paylaşımlarla ortaya çıkmış durumda. Diziyle anlaşan İlayda Altuntaş’ın da seyirciden gelen yoğun tepki sebebiyle yeniden değiştirildiği de iddialar arasında.

25-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar