Yeni dizi Masumiyet bomba bir kadroyla geliyor

Yeni dizi Masumiyet bomba bir kadroyla geliyor
Fox Tv'nin yeni dizisi Masumiyet'in oyuncu kadrosu tamamlandı. Ünlü isimlerin rol alacağı Yeni dizi Masumiyet bomba bir kadroyla geliyor. İşte Masumiyet ile ilgili tüm detaylar!

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ı başrolde buluşturan yeni dizi Masumiyet ekrana gelmek için gün sayıyor. Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla şimdiden dikkat çekemeye başlayan yeni yapım Masumiyet bomba bir oyuncu kadrosuyla seyirci karşısına çıkacak. Masumiyet dizisinin oyuncu kadrosu tamamlandı. Çekimleri başlayan yeni dizi Masumiyet'in başrol oyuncuların yer aldığı fotoğraf ise beğeni topladı. Masumiyet dizisinin yayın tarihi henüz belli olmasa da hazırlıklar ve çekimler devam ediyor.

Masumiyet dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Gold Film'in yeni projesi Masumiyet'in yapımcılığını Faruk Turgut üstlendi. Uzun süredir hiçbir projede yer almayan Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ'un da olduğu Masumiyet dizisi yönetmen Ömür Atay tarafından çekilecek. Çekimleri İstanbul'da başlayan Masumiyet dizisinin oyuncu kadrosunda, İlayda Alişan, Tolga Güleç, Serkay Tütüncü, Asena Tuğral, Deniz Işın, Alayça Öztürk Gidişli, Rüçhan Çalışkur, Kimya Gökçe Aytaç, Asena Keskinci, Selen Uçer, Neslihan Arslan, Gizem Ergün, Ertuğrul Postoğlu, Ozan Kaya Oktu gibi isimler yer alıyor. Gold Film'in yeni dizisi Masumiyet'te Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın birlikte olduğu fotoğraflar da oldukça dikkat çekici. Yeni dizi Masumiyet bomba isimlerle reyting yarışındaki yerini almaya hazırlanıyor.

Masumiyet dizisinin konusu

Fox Tv'de yayınlanacak yeni dizi Masumiyet, sete çıktı. Merakla beklenen Masumiyet dizisinin konusu da oldukça ilgi çekici. Deniz Çakır'ın canlandırdığı Bahar'ın hayatının anlatılacağı Masumiyet dizisinde bir annenin kızı için mücadelesi anlatılacak. Bahar iki çocuk annesi bir kadınıdr. Büyük kızı Ela 19 yaşındadır ve 35 yaşında birine aşık olmuştur. İlayda Alişan'ın canlandırdığı Ela, babasının patronu olan 35 yaşındaki adama aşıktır. Bahar ise kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışacaktır fakat olacakların önüne de geçemeyecektir. Ela'nın aşkı olan adam aynı zamanda başkasıyla da evlenmek üzeredir. Ela'nın 19. Yaş gününde Bahar ve ailesinin hayatı büyük bir değişim yaşayacaktır.  Masumiyet yakında Fox Tv'de…

22-01-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar