Tarık Mengüç’ün Acı Günü!

Tarık Mengüç’ün Acı Günü!
Farklı tarzı ve söylediği şarkılarla dikkatleri çeken ünlü şarkıcı Tarık mengüç bugün babasını kaybetmenin acısını yaşadı. İşte haberin detayları!

Tarzı ve söylediği şarkılarla sıradan olmayan ve her hareketi olay olan Ünlü şarkıcı Tarık Mengüç bugün hayatının en acı günlerinden birini yaşadı. Ünlü şarkıcı Tarık Mengüç 87 yaşında olan ve organ yetmezliği tedavisi için hastanede bulunan babası Yaşar Mengüç’ü kaybetti. Magazin ve sosyal medyada yer alan haberlere göre ünlü ismin 87 yaşındaki babası Yaşar Mengüç organ yetmezli sebebiyle hayata veda etti. Sosyal medyada babasının vefat haberini sevenleriyle paylaşan ünlü ismin oldukça üzgün olduğu gözlendi. Sevenlerinin başsağlığı mesajlarıyla acısına ortak olduğu Tarık Mengüç daha sonra babasını öğle namazının ardından Ayazağa mezarlığına defnetti. İşte haberin detayları!

Babasını Kaybetti!

Farklı tarzı ve şarkılarıyla dikkatleri çeken ve oldukça fazla seveni bulunan ünlü isim şarkıcı Tarık Mengüç sosyal medya hesabından paylaştığı bir paylaşımla babasını kaybettiğini sevenlerine duyurdu. Üzgün olduğu gözlenen ünlü şarkıcının sosyal medya hesabı üzerinden babasıyla ilgili duygusal paylaşımları özellikle dikkat çekti. 87 yaşında olan ve organ yetmezliği sebebiyle hayatını kaybeden ünlü isim Tarık Mengüç’ün babası Yaşar Mengüç öle namazını müteakip Ayazağa Mezarlığına defnedildi. Tarık Mengüç sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve “gözümün nurunu toprağa verdim. Son günlerini hastanede geçirdi. Elimi sıktı, helallik aldım. Hepinizden dua istiyorum” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyadan Duyurdu!

Tarık Mengüç babasının kaybını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Mengüç paylaşımında “bugün benim canım babam Allah’ın rahmetine kavuştu. Yani koskoca 87 yaşında çınarım gitti. Gözümün nuru, canımın içi babamı toprağa verdim. Ben ondan saygıyı, ben ondan merhameti, ben ondan neşeyi, ben ondan imanı, ben canım babamdan küçüklere saygıyı, büyüklere saygıyı öğrendim. Çoğu kez sırtımı sıvazlayıp helalliğini gani gani aldım. En son günlerini hastanede geçirirken eşim ile elimi sıktı. Hakkım helal dedi. Kendinize iyi bakın dedi. Canım babam nurlar içinde uyu, mekanın cennet olsun. Dostlarım babama dua istiyorum” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı Tarık Mengüç daha sonra babasını Ayazağa Mezarlığı’nda toprağa verdi. Sevenlerinin başsağlığı mesajları gönderdiği ünlü şarkıcıya bizde başsağlığı ve sabırlar, merhum babasına ise Allah’tan rahmet diliyoruz.

22-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar