Yeni Gelin 12.Bölüm Fragmanı Yayınlandı.

Yeni Gelin' 12.Bölüm Fragmanı Yayınlandı.
Konakta en çok konuşulan konu Hazar ve Bella'nın çocuklarının olup olamayacağıdır. Bella'dan sonra Hazar'ın da tedaviye ihtiyacı olduğunu duyan Asiye Ana fenalık geçirir. Kalender Ağa ise böyle bir şeye hiç ihtimal bile vermemektedir.

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Yeni Gelin'in 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Her cumartesi TRT 1 ekranarında sevenleriyle buluşan dizinin 12. bölümünde bakalım neler olacak?

Hazar ve Bella, hemen çocuk sahibi olamayacaklarını anlamak istemeyen konak ahalisine karşı bakalım neler yapacak?Bu zor durumun üstesinden bakalım nasıl gelecekler? 

Konservatuvarda okumakta kararlı olan Şirin'i Kalender Ağa ve diğerleri kararından vazgeçirebilecekler mi? Şirin Dilan'ın tehditlerine nasıl cevap verecek? Şİrin'in bu kararına karşılık Ferhat ne yapacak?

Çukur tarlada altınları bulan kadınlar bakalım altınları paylaşabilecekler mi? Yoksa birbirlerini mi öldürecekler?

Kamilya'nın yardımıyla Faysal ile kaçan Türkmen Hala'yı bundan sonra bakalım ne gibi sürprizler bekliyor.

Ve konağa ramazan geliyor...Bakalım konakta ramazan nasıl geçecek?Yeni Gelin'in 12. bölümünü canlı tv'den izleyebilirsiniz.

Yeni Gelin 11. bölümde neler oldu?

Mutluluğu yıllar sonra da olsa yakalamayı başaran  Nazgül ve Kağan birlikte İstanbul'a balayına giderler. Bella ve Hazar ise zor bir dönemden geçmektedirler. Çocuk sahibi olabilmek için tedavi olmaları gerektiğini konakta kimse anlamak istemez.Şirin, Dilan'ın şikayetini geri almasıyla nezaretten kurtulur. Ancak bu defada konservatuvar okumasını istemeyen Kalender Ağa ile karşı karşıya gelir. Şirin kararında ısrarcıdır.Çukur tarlada arama tarama çalışmaları yapan Ağa'nın eşleri aradıklarını bulurlar. Türkmen Hala telefonu olmadığı için Kamilya Hanım'ın telefonundan Faysal ile mesajlaşır.Ancak bu Kamilya Hanım için pek iyi olmaz. Kamil Bey ve Kalender Ağa Kamilya Hanım'ın eşini aldattığını sanıp onu takibe koyulurlar.

22-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler