Yeni Gelin final yapıyor!

Yeni Gelin final yapıyor!
Show TV'nin sevilen romantik komedi dizisi Yeni Gelin final yapıyor. Yeni Gelin neden yayından kaldırıldı, ne zaman final yapıyor?

Süreç Film’in Show TV için hazırladığı, Senaryosunu Ersoy Güler’in yazdığı Yeni Gelin dizisi ekranlara veda ediyor. Yeni Gelin neden final yapıyor? Dizi hakkında tüm gelişmeleri ziyaretçilerimiz için derledik…

Oyuncu kadrosunda; Jessica May, Tolga Mendi, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Yonca Şahinbaş gibi başarılı oyuncuların yer aldığı başarılı romantik komedi dizisi Yeni Gelin final yapıyor.

YENİ GELİN NEDEN FİNAL YAPIYOR?

İki sezondur aldığı başarılı reyting oranlarıyla hem kanal, hem yapım şirketinin yüzünü güldürmeyi başaran dizinin final nedeni tam olarak bilinmiyor. Hala yayınlanan bölümleriyle TOTAL reyting listelerinde ilk 5’te yer almayı başaran dizi ne yazık ki AB reyting sonuçlarında 10 ile 20 arasında yer alıyordu. Dizinin final nedeninin AB reytinglerinde aldığı sonuçlar olduğu düşünülüyor.

YENİ GELİN KONUSU

Bella,İspanya’nın Madrid’de şehrinde doğmuş, yıllardır İstanbul’da yaşayan, görenlerin gözlerini alamadığı güzel bir genç kızdır. Annesi İspanyol, babası Türk’tür. Ailesinin el bebek gül bebek yetiştirdiği kızları Bella’nın yaşadığı hayata herkes imrenmektedir. Tam bir anadolu erkeği olan Hazar Ağa ise, çok kabalık, Türkmen aşiretinin oğludur. Bir gün yolları kesişen Bella ve Hazar Ağa, birbirlilerini görür görmez aşık olurlar. Bir anda filizlenen aşk, her geçen gün daha tutkulu bir hal alır. Bella'nın ailesi, Hazar'ın ve ailesinin kendi ailelerine uygun olmadığını düşünür. Hazar Ağa'nın tarafında da durum farklı değildir. Ancak ikili herkesi karşılarına alır ve herkesten gizli evlilik adımları atarlar. Herkesten gizli evlenen Bella ve Hazar Ağa'nın haberi konağa bomba gibi düşer. İkiliyi bir takım zorluklar beklemektedir. Konağa yerleşen Bella'yı konağın kadınlarının haince planları beklemektedir. Bella ile Hazar Ağa'nın aşkını konu alan romantik komedi dizisi Yeni Gelin, Cumartesi günleri Show TV'de.

 
05-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar