Yeni Gelin 15. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı...

Yeni Gelin 15. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı...
Eğlenceli geçen 14. bölümün ardından Yeni Gelin’in takipçileri 15. bölüm fragmanını ve yeni bölümde neler olacağını merak etmeye başladı. Ancak takipçiler biraz üzülecek, çünkü dizi bu hafta sezon finali yapıyor.

Yeni Gelin bu hafta yayınlanacak olan 15. bölümle sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Yeni Gelin sevenlerinin merakla beklediği bu haftaki bölümle bir süreliğine ekranlara veda edecek. Show Tv ekranlarının cumartesi akşamları yayınlanan romantik komedisi Yeni Gelin’in 15. bölüm fragmanı yayınlandı.
Başrollerinde Jessica May, Tolga Mendi, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Yonca Şahinbaş, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık gibi isimlerin yer aldığı Yeni Gelin dizisinin 15. ve sezon finali bölümü 17 Haziran 2017 Cumartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak. Yeni Gelin sezon finalini canlı tv'den izleyebilirsiniz.

 

Son bölümde neler oldu?
Altınlarla kaçmaya çalışırken yakalanan Kamilya Hanım konağa yeni gelin yapılarak cezalandırılır. Kalender Ağa’nın eşlerininse ırgatlık cezası devam etmektedir. Kadınların arası bozulmaya başlar. Konakta yine First Lady’lik savaşları başlar. Bella ve Hazar’ın gündeminde ise yine çocuk sahibi olabilmek vardır. Doktor’un verdiği haber karşısında Bella tekrar yıkılır. Bella ameliyat olmayı reddeder. Tek istediği anne olmaktır.

Yeni Gelin’de Gökhan kim? Gerçek adı ne?
Show tv ekranlarında izleyici ile buluşan Yeni Gelin dizisinde Gökhan karakteri hala ekranlarda yerini almadı. Bugüne kadar birçok karakterin yer aldığı dizide, Gökhan karakteri hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Gökhan hakkında bilinenler Gökhan’ın askerde olduğu ve evin gelini Afet’in eşi olduğuydu.  Son bölümdeyse Gökhan ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Afet’i arayan Gökhan savaşa gideceğini konaktakilere haber verdi. 

 
 

14-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar