Yeni Hayat dizisi yayın tarihi belli oldu!

Yeni Hayat dizisi yayın tarihi belli oldu!
Kanal D dizisi 'Yeni Hayat'ın yayın tarihi belli oldu. Eski Bordo bereli Yüzbaşı Adem’in korumalığını yaptığı kadına aşık olmasıyla başlayan serüven ne zaman yayınlanacak?

Kanal D’nin iddialı dizisi 'Yeni Hayat'ın yayın tarihi belli oldu. Perşembe akşamlarına damga vurmaya hazırlanan dizinin oyuncuları ve girift konusu merak ediliyor. Eski Bordo bereli Yüzbaşı Adem’in korumalığını yaptığı kadına aşık olmasıyla başlayan serüven ne zaman yayınlanacak? Şimdi detaylar..

Yeni Hayat dizisi yayın tarihi belli oldu!

Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya’nın başrol oynayacağı dizi bir koruma ile koruduğu kadının imkansız aşkını anlatıyor. 26 Mart Perşembe akşamı ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizi, yine bir Karga Seven yapımı. Senaryosunu Elif Usman’ın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Başak Soysal - Cem Özüduru ikilisi oturuyor.

'Yeni Hayat' dizisi konusu nedir?

Eski bir bordo bereli olan Adem Şahin çok sevdiği meslekten koparılmıştır. Eşi Nevin ve biricik kızı Ece’yi geçindirmek için iş bulmak zorundadır. Ancak iş bulmak hele ki eski bir bordo bereli yüzbaşı için hiç de kolay değildir. TSK’dan ayrıldıktan sonra eşi Nevin ve küçük kızları Ece’yle beraber zor günler geçiren Adem uzun süre iş bulamaz. Her şeyin bittiği anda kendine göre bir iş bulur. Tuttuğunu koparan Adem zengin iş adamı Timur Bey ile tanışır. Timur Karatan ondan genç ve güzel karısı Yasemin’i korumasını ister. Kaprisli tutumundan dolayı başlarda Yasemin’e gıcık olan Adem zaman geçtikçe Yasemin’e aşık olduğunu fark eder. Ve o anda her şeyi geride bırakarak kızı ve eşini alıp uzaklara gitmek ister. Ayrılış kararını alıp çekip gitmeye niyetlense de öğrendiği bir sır ile her şey değişir. Başlarda normal bir koruma görevi olan iş, olayların farklı şekilde gelişmesiyle imkansız bir aşka ardından da kaçışı mümkün olmayan bir serüvene dönüşmüştür. Adem Şahin için asıl zorluk şimdi başlamıştır. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz. 

Serkan Çayoğlu (Adem) Kimdir?

1987 Almanya doğumlu oyuncu, Almanya’da ekonomi eğitimi aldı. Ancak ekonomist değil oyuncu olmak istiyordu. Önceleri podyumlarda manken olarak görev yapan Çayoğlu, Dolunay Soysert’ten oyunculuk dersleri aldı. Oyunculuk kariyerine “Kuzey Güney” dizisiyle adım atan Serkan Çayoğlu görev aldığı Zeytin Tepesi dizisiyle dünya çapında tanınmaya başladı. Sonrasında Kiraz Mevsimi dizisinde yer alarak dünyaya açılan oyuncuya İtalya’dan teklif geldi. Bir aksiyon filmi olan “Börü” filminde yer alarak geniş hayran kitlesine ulaşan Serkan Çayoğlu son olarak 2018 yapımı Halka dizisinde görev yaptı.

15-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar