Yeni Hayat 8. bölüm izle

Yeni Hayat 8. bölüm izle
Yeni Hayat 8. bölüm izle; Yeni Hayat dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için tüm detaylar sizlerle.

Yeni Hayat 8. bölüm izle; Kanal D'nin OJO Pictures imzası taşıyan Yeni Hayat dizisi bu akşam saat 20:00'da ekrana geliyor. Yeni Hayat dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izleyin.

Yeni Hayat 8. bölüm izle

Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'un başrolde yer aldığı Yeni Hayat dizisinin yeni bölümü fazlasıyla merak ediliyor. Yeni Hayat dizisinin izleyicileri yeni bölümü hangi internet adresinden izleyebileceğini fazlasıyla merak ediyor. Yeni Hayat dizisinin yeni bölümüne bu sayfa üzerinden oldukça basit bir şekilde ulaşabilirsiniz. Yeni bölümü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Hayranları tarafından büyük bir merakla beklenen dizinin son bölümünde neler yaşanacağını öğrenmek için yazının devamına göz atın.

Yeni Hayat izle

Yeni Hayat 7. bölüm özeti

Timur'un ortağı Yasemin ve Adem'i şok eder ancak katıldıkları yemekte bunu belli etmemek için büyük çaba sarf ederler. Ejder oldukça planlı ve emin bir şekilde Karatan ailesinin içine girmeye devam etmektedir. Bu ortaklık durumu Yasemin ve Adem'in planlarının başarısız olmasına neden olur. Ayrıca Yasemin artık Adem'den uzak durmak zorunda kalır. Adem de bu durumun farkındadır ve her şeyi yoluna koymak için uğraşır. Nevin, Ferda meselesiyle ilgili iyiden iyiye köşeye sıkışır. En sonunda kendi kurguladığı sinsi bir planı uygulamaya başlar. Kurguladığı bu plan en sonunda Nevin'in başına bela olur. İşler istemediği bir yere gider ve yapmak istemediği bir şey yapmak zorunda kalır.

Yeni Hayat dizisi oyuncu kadrosu

Kanal D'den ekrana gelen Yeni Hayat dizisi OJO Pictures imzası taşıyor. Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk başrolde yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Tayanç Ayaydın, Nilperi Şahinkaya, İpek Filiz Yazıcı, Nisa Sofya Aksongur, Devrim Nas, Nebil Sayın, Begüm Akkaya, Zeynep Kızıltan, Aziz Caner İnan ve Furkan Kalabalık gibi isimler yer alıyor. Aksiyon ve dram türündeki Yeni Hayat dizisinin senaryosunu Elif Usman, Serdar Soydan ve Deniz Büyükkırlı kaleme alıyor. Yeni Hayat dizisinin yönetmenlikerini Başak Soysal ve Cem Özüduru yapıyor. Yeni Hayat dizisi her Perşembe akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor.

22-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler