Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçı Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçları oldukça heyecanlı bir şekilde sonuçlandı. A Spor'un canli yayınladığı maçta Galatasaray, Türk Telekom Stadyumunda Yeni Malatyaspor’u ağırladı. Büyük çekişmeye sahne olan maçta Galatasaraylı Luyindama 71. Dakikada kırmızı kart gördü ve sarı kırmızılı takım ev sahibi avantajını kullanamayarak maçta gol bulamadı. Bütün futbol severler şu anda 0-0 biten maçın rövanşını heyecanla bekliyor. Peki, Yeni Malatyaspor – Galatasaray Türkiye kupası rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Bütün bu soruların cevabını canli tv izleyicileri için derledik.

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

Rövanş maçları her zaman merakla beklenir. Bir de ilk maç 0-0 gibi her iki tarafa da yaramayan bir sonuçla bittiyse daha da heyecanlı olur. Yeni Malatyaspor avantajlı diye düşünebilirsiniz ama bunu Malatyasporlulara sorduğunuzda hiç de avantajlı değiliz diyebilirler. Çünkü Galatasaray gibi bir takımın deplasmanda gol atamamasını beklemek büyük hata olur. Yeni Malatyaspor Ali Sami Yen’de gol atamamanın acısını yaşayabilir. Bunun için turun ortada olduğu görülüyor. Bu heyecanlı maç 25 Nisan 2019 Perşembe günü saat 20.00’da oynanacak. Bu turu geçen tarafın Türkiye Kupasının bir ucundan tuttuğunu düşünecek olursak bu maç oldukça stresli bir ortamda oynanacak gibi duruyor. Özellikle Galatasaray’ın o zamana kadar ligdeki durumu da rövanş maçının stresini ve önemini belirleyecek. Tartışmazsız bir şekilde kupa beyi olan Galatasaray geçen sezon yarı finalden ileriye gidemediği kupada bu yıl final istiyor. Bunun için de Yeni Malatyaspor’u geçmek zorunda.

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı hangi kanalda?

İstanbul’da oynanan yarı finalin ilk ayağında maç Aspor’dan yayınlanmıştı. Aynı şekilde yarı finalin diğer maçı olan Akhisarspor’un Ümraniye deplasmanında 0-1 kazandığı maçı da A Spor yayınladı. Ziraat Türkiye Kupası maçları bildiğiniz gibi Atv, A Spor ve A2 kanallarından canli olarak yayınlanıyor. Perşembe günleri Atv’de reyting sıralamasında birinci sırada olan Bir Zamanlar Çukurova var. Bu dizinin seyirci kitlesini başka kanallara kaptırmak istemeyen Atv dizi yayınına devam edecektir. Yeni Malatyaspor – Galatasaray maçı da 25 Nisan Perşembe günü saat 20.00’da Aspor ekranlarından yayınlanacaktır.

04-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler