Yerli Top Gün ‘Hür’ Dizisinde Kim Kimdir?

Yerli Top Gün ‘Hür’ Dizisinde Kim Kimdir?
Es Film’in üstlendiği Hilmi Cem İntepe ve Deniz Çatalbaş’ın başrollerini paylaştığı TRT dijital için çekilen yerli Top Gun ‘Hür’ dizisinde kim kimi canlandırıyor?

Son yıllarda internet üzerinden yayın yapan platformlar ve bu platformlardan dizi film izleyen kişiler günden güne artmakta. Türkiye’de yayın yapan Netflix, Prime Video, GAIN, Blu Tv, Exxen, BeIN Connect, Mubi, ve Disney Plus gibi dijital yayın platformlarına bir yerli dijital platform TRT de dahil oluyor. Sonbahar aylarında yayına başlayacak TRT dijital yayın dönemine bomba orijinal yapımlar ile giriş yapacak. ‘Son Gün’, ‘Akif’, ‘Mevlana’, ‘İbn-i Sina’,’Hay Sultan’,’Modern Doğu Masalları’ ve ‘Hür’ dizileri ile yayın hayatına başlayacak TRT dijital, Tom Cruse’nin Top Gun filminden esinlenerek kaleme alınmış ‘Hür’ dizisi en iddialı dizilerinden biri olmaya aday. Başrollerini Hilmi Cem İntepe ve Deniz Çatalbaş’ın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dizinin konusu ne? Belli olurken, dizide hangi oyuncu hangi karaktere hayat verecek, kimi canlandıracak? merak ediliyor. Yerli Top Gun’den esinlenerek çekilecek ‘Hür’ dizisinde kim kimdir?

 

Yerli Top Gun ‘Hür’ Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

TRT Dijital için ES Film tarafından hazırlandığı ‘Hür’ dizisi titiz bir ön hazırlık sürecinin ardından sete çıktı. Çekimlerinin Eskişehir’de tamamlandığı diziyi Ekin Pandır yönetiyor. Senaryosunu İlker Arslan ile Barış Erdoğan’ın yazdığı dizinin görüntü yönetmenliğini ise Uğur Kul yapıyor. Hür dizisini Hava Kuvvetleri de destekliyor. 36 yıl sonra Tom Cruise’lu Top Gun efsanesinin geri dönmesinden ilham alınarak çekilen ‘Hür’ 60’ar dakikalık 10 bölümden oluşacak.

Hilmi Cem İntepe dizide bir savaş pilotuna hayat verecek. Başrol oyuncusu İntepe, vücut ağırlığının tam 9 kat fazla ağırlığına maruz kaldığı 9g kuvveti testini başarıyla geçti. 

 

Hür dizisinin oyuncu kadrosunda Hilmi Cem İntepe, Deniz Çatalbaş, Zeynep Tuğçe Bayat, Taner Ertürkler, Gökay Müftüoğlu, Berrin Arısoy, Balım Gaye Bayrak, Pınar Bipin, Ali Çağan Timur ve Ümran Çakır rol alıyor.

 

TRT Dijital’in ‘Hür’ Dizisinde Kim Kimdir?

Dizide kim kimi canlandırıyor? Kime hayat veriyor? İşte Hür dizisi oyuncu ve karakterleri;

 

Hilmi Cem İntepe - ‘Gökhan Üsteğmen

Deniz Çatalbaş - ‘Nazlı Üsteğmen’

Zeynep Tuğçe Bayat - ‘Banu’

Ogün Kaptanoğlu - ‘Alper’

Taner Ertürkler - ‘Turgay Binbaşı’

Gökay Müftüoğlu - ‘Cemal Binbaşı’

Berrin Arısoy - ‘Sema’ (Gökhan’ın annesi)

Balım Gaye Bayrak - ‘Aylin’ (Gökhan’ın kardeşi)

Pınar Bibin - ‘Ayten’ (Turgay’ın eşi)

Ali Çağan Timur - ‘Seçkin’
 

Ümran Çakır - ‘Hayriye’ (Seçkin’in annesi) rollerine hayat veriyor.

04-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar