Yeşim Salkım'dan hayatıyla ilgili samimi açıklamalar!

Yeşim Salkım'dan hayatıyla ilgili samimi açıklamalar!
Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım katıldığı bir televizyon programında geçmişi ve hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Yeşil Salkım'ı en çok üzen olay ise bakın neymiş!

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım sevilen şarkılarıyla milyonların gönlüne girmeyi başarmış sanatçılardan biridir. 1990'lı yıllarda klipleri ve şarkılarıyla müzik dünyasına damgasını vuran Salkım, müzik hayatına devam ediyor. Ünlü şarkıcı Haber Global televizyonunda yayınlanan ve usta sunucu Jülide Ateş'in hazırlayıp sunduğu 'Jülide Ateş'le 40' programına katıldı. Programın formatı gereği Salkım'a 40 soru soran Ateş, ünlü sanatçıyı bazen çok hüzünlendirdi. Salkım kendisini üzen olayları ise oldukça samimi ve dürüst şekilde anlattı.

Yeşim Salkım: O gün hayatımın hatasını yaptım

Hakan Uzan'la bir evlilik yapan ve ayrılan Yeşim Salkım evliliğinin nasıl gerçekleştiğini ve pişmanlıklarını anlattı. Salkım evleneceklerinden haberi olmadan Ürdün'e gittiklerini ve orada sürpriz bir evlilik yaptıklarını anlatırken o gece yaşananları şu sözlerle ifade etti; "Evelndiğim gece pişman oldum. Evlenmek için Ürdün'e gittik. Ben bilmiyordum evleneceğimizi. Arkadaşlarla önce Londra'ya sonra Ürdün'e geçme planı yapmıştık. Bir tatile denk gelmişti ve büyükelçi yoktu. Çağrıldı. İmzaları attık, evlendik. Odaya geçtiğimizde ikimizde bir koltuğa yan yana oturduk. Elindeki alyansı çıkardı 'şimdi ben bunu aileme nasıl söyleyeceğim' dedi. O anda ben ne yaptım dedim. O gün hayatımın en büyük kabusuydu. Çok büyük bir hata yaptığımın farkına vardım. Bu tip adamlar, bu tip güçlü adamlar seni elde ettikten sonra fazla kıymetin kalmıyor. Ben bunu uzun yıllar yaşadım. Bunu hissettirdi bana."

Kadınlar kadınların canını yakmayı seviyor

Evliliği süresince aldatıldığını ve çok sorunlu yıllar geçirdiğini söyleyen Yeşim Salkım, eşinin kendisini aldattığını kuaför salonunda öğrendiğini söyledi. Salkım, "Kadınlar dedikoduyu severler. Kadınlar kadınların canını yakmayı seviyorlar maalesef. Bir iki gün önce bir hanımefendinin özel bir kıyafet diktirdiğini ve bunun parasının Hakan Uzan tarfından gönderildiğini öğrendim. Bunlar konuşulurken o geceye gitmeyecektim gitme kararı aldım. O hanımefendinin kim olduğunu da biliyorum ama onu burada söylemeyeceğim. Hazırlandım ve gittim. Tam otururken geldi hemen bir sıra yanımıza oturdu. Ben de ayağı kalktım o zamanki eşime döndüm 'Sultan ve Haremi' dedim. O zaman bişeylerin ters gittiğini artık anlamıştım" dedi. Salkım onu üzen herkesle bir kahve içmişliği olduğunu söyleyerek, "Beni sırtımdan vuranların hepsi benimle göz göze bakan insanlardı" şeklinde konuştu.

08-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar