Yıldız Tilbe AVM’lerin Açılmasın Nasıl Cevap Verdi?

Yıldız Tilbe AVM’lerin Açılmasın Nasıl Cevap Verdi?
Usta ses Yıldız Tilbe evinde karantinada ve bu karantinayı hiç bozmuyor. Usta isim AVM’lerin ve kuaförlerin açılmasıyla ilgili kendi üslubunca konuştu. İşte ayrıntılar!

Müzik dünyasının hiç şüphesiz en renkli isimlerinden biri Yıldız Tilbe. Özellikle sahnedeki hareketleri ve dobra dobra konuşması onu diğer meslektaşlarından ayırıyor. Güzel sesi ve yorumuyla hemen herkes tarafından sevilen isim Yıldız Tilbe bu günlerde pek çok ünlü gibi kendisini evinde karantinaya almış durumda ve o da zaman zaman sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayınlarla hayranlarının ve takipçilerinin sorularını yanıtlıyor. Yine bir canlı yayında sorulara cevap veren Yıldız Tilbe özelikle bu günlerde gündem olan AVM’lerin ve berber ve kuaförlerin açılışıyla ilgili sorulan sorulara yine bildik Yıldız Tilbe üslubuyla yanıt verdi. İşte ünlü isim Yıldız Tilbe’nin sorulan sorulara verdiği cevaplar.

Yıldız Tilbe: Her Yer Mikrop Kaynıyor!

Başarılı şarkıcı Yıldız Tilbe bu günlerde evinde gönüllü karantinaya giren ünlülerden biri. Yıldız Tilbe sosyal medya hesabı üzerinden katıldığı bir canlı yayında hayranlarının sorularını cevapladı. Tilbe koronavirüs sebebiyle konserlerine ve sahne çalışmalarına ara vermek zorunda kalırken instagram hesabı üzerinden sorulan sorulara yine kendi üslubuyla cevap verdi. Ünlü şarkıcı AVM’lerin açılmasıyla ilgili düşüncelerini dile getirirken “her yer mikrop kaynıyor. İki kişi yan yana gelemiyor. AVM’ler, kuaförler açılınca ne olacak? Mikrop yayılacak” ifadeleriyle düşüncelerini paylaştı. Usta ses sanatçısı ayrıca kuaföre gitme düşüncesiyle ilgili olarak da “asla kuaföre gitmem, hiçbir güç beni kuaföre götüremez. Sahneye çıksam bile yıkarım saçlarımı, dikerim havaya. Kuaförde neymiş” ifadeleriyle kuaföre gitmeyeceğini açıkladı. Kendine has bir giyinme ve saç stili olan şarkıcı zaman zaman bu yönde eleştiri alsa da kendinden taviz vermiyor ve doğru bildiği yoldan gidiyor.

Karantina Kapalı Gidiyor!

Hayranlarının sorularını yine kendine has üslupla cevaplandıran ve doğallığını hiç bozmayan Yıldız Tilbe bir hayranının koronavirüs günlerinde karantina nasıl gidiyor diye sorması üzerine “karantina kapalı kapalı gidiyor Allah’ıma bin şükür” cevabını verdi. Karantinadan zorunlu olmadıkça çıkmayan ve günlerini evinde geçiren şarkıcı çok nadir olarak dışarıya çıktığını vurguladı. Şarkıcı böylece kendine has üslubu ve yorumuyla AVM’lerin ve kuaförlerin açılmasını da sakıncalı bulduğunu ifade etmiş oldu. Şarkıcı bu karantina günlerinden ne zaman çıkacağı hakkında ise bir yorum yapmadı.

10-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar