Yılların Yeşilçam Oyuncusu Hayatını Kaybetti!

Yılların Yeşilçam Oyuncusu Hayatını Kaybetti!
Yeşilçam'ın usta oyuncularından bir dönemin ünlü oyuncusu Hakan Bahadır böbrek yetmezliğinden hayatını kaybetti. Usta oyuncu son dönemlerini zor şartlarda yaşamıştı. İşte detaylar!

Yeşilçam’dan bir yıldız daha kaydı. Türk Sinemasının bir dönemine damga vuran oyunculardan ve tarihi filmlerin unutulmaz kahramanlarından biri olan Hakan Bahadır 74 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu bir süredir böbrek yetmezliği teşhisiyle tedavi görüyordu. Usta oyuncu yaşadığı Hatay’ın reyhanlı İlçesinde toprağa verildi. Türk Sinemasında pek çok filmde rol alan ve tarihi filmlerin aranılan oyuncularından olan Hakan Bahadır oyunculuğun yanı sıra ressam, judo ve karate hocalığıda yapıyordu. Oyuncu Hakan Bahadır uzun zamandır zor günler yaşıyor ve çizdiği resimleri satarak hayatını sürdürmeye çalışıyordu.

Yeşilçam’dan Bir Yıldız Kaydı!

Türk Sineması’nın usta oyuncularından Hakan bahadır bir süredir tedavi gördüğü böbrek yetmezliğinden hayatını kaybetti. Usta oyuncunun naşı yaşadığı yer olan Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’nde toprağa verildi. Uzun bir süredir zor günler geçiren ve geçinebilmek için çeşitli işler yapan usta oyuncu sinema oyunculuğunun yanı sıra ressamlık yapıyordu ve çizdiği resimleri satarak geçinmeye çalışıyordu. Son zamanlarında hemen hemen bütün eski oyuncuların düştüğü zor durumu yaşayan ve sefalet içinde bir hayat süren Hakan Bahadır komşularının ve tanıdıklarının verdikleriyle ayakta kalmaya çalışıyordu. Eşi ve çocuklarından ayrı yaşayan Hakan Bahadır’ın yaşadıkları sevenlerini üzüntüye boğdu.

Daha Önceki Sözleri Yürekleri Burkmuştu!

Usta oyuncu yaşadığı Reyhanlı İlçesi’nde daha önce devlet hastanesinde tedavi görmüş ve bununla ilgili olarak “yetersiz beslenme yüzünden bir anda rahatsızlanıp düştüm. Yetersiz beslenme dolayısıyla akciğerimde ödem oluşmuş. Yaklaşık 18 gündür yoğun bakımdayım. Şimdi biraz daha iyiyim. İyileşip taburcu edilince asıl sefil hayatım o zaman başlayacak” açıklamasını yapmıştı.

Hakan Bahadır Kimdir?

1946 doğumlu olan ve böbrek yetmezliği sebebiyle hayatını kaybeden usta emektar oyuncu Hakan Bahadır özellikle Malkoçoğlu Ölüm fedaileri, Kızım Sana Emanet, İsyan, Killing Kolsuz Kahramana Karşı, Soğukluk ve Murat ile Nazlı filmleri ile tanınıyordu. Bu filmlerin dışında pek çok Yeşilçam yapımında rol alan usta oyuncu son zamanlarda sinema ve dizilerden teklif almıyor ve zor bir hayat sürüyordu. Sinemanın bir dönem vazgeçilmeyenlerinden olan hakan Bahadır’da diğer pek çok meslektaşı gibi hayatının son zamanlarında sefalet içinde bir hayat sürmeye başlamıştı. Unutulan ve hayatını sürdürebilmek için ne iş bulursa yapmaya başlayan oyuncu 74 yaşındaydı. Oyuncu yaşadığı yer olan Reyhanlı’da toprağa verildi.

18-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar