İpek Açar’dan radikal karar

İpek Açar’dan radikal karar
Ünlü müzisyen çift İpek Açar ve eşi Alper Kömürcü’den radikal bir karar geldi. İstanbul’da hayatlarını sürdüren çift taşınmaya karar verdi.

Magazin dünyasının yanı sıra sosyal medya ve internet haber sitelerinin de sık sık gündemine gelen genç şarkıcılardan İpek Açar aynı zamanda müzik dünyasının da sevilen seslerinden biri. Bir dönem ünlü şarkıcı Kayahan ile evli olan ve Kayahan’ıdan bir de çocuğu olan İpek Açar Kayahan’ın hayatını kaybetmesi üzerine uzun bir süre bekar yaşamış ve bu zaman içinde de çocuğunu büyütmüştü. Ünlü şarkıcı daha sonra yeniden bir evliliğe yelken açarak bundan iki yıl önce kendisi gibi müzisyen olan Alper Kömürcü ile yeniden dünya evine girmişti. İki yıldır evli olan çiftin evliliğinin gayet yolunda gittiği ve çiftin birbirini çok sevdikleri zaman zaman magazin basınında yer alırken ünlü şarkıcı İpek Açar’dan radikal bir karar geldi. Müzik çalışmalarına ve hayatına İstanbul’da devam eden çift radikal bir karar alarak İstanbul’u terk etmeye karar verdi.

Bodrum’a Yerleşiyorlar

Özellikle pandemi süreciyle iyice artan ve pek çok insanın İstanbul’dan uzaklaşma sürecine ünlü çift İpek Açar ve eşi Alper Kömürcü de katıldı. Pandemiyle birlikte daha sakin, kalabalıktan uzak, şehir yaşamı yerine doğayla iç içe bir hayatı tercih eden ünlüler kervanına İpek ve Alper çifti de katıldı. Özellikle son depremlerden sonra İstanbul’u bekleyen büyük depremden çekinen pek çok insan kırsaldaki yaşamlarına tekrar dönmeye başlarken ünlü müzisyen çift de Bodrum’da yaşamaya karar verdi. İpek Açar ve Alper Kömürcü çifti ani ve radikal bir karar vererek İstanbul’daki evlerini kiraya vererek Muğla’nın Bodrum İlçesine taşınmaya karar verdi. Doğayla iç içe ve sakin bir hayat sürmek isteyen çift iş dolayısıyla ise zaman zaman İstanbul’a gelmeye devam edecekler.

İpek Açar Kimdir?

Bir dönem ünlü şarkıcı Kayahan ile evli olan ve bu evliliğinden bir de çocuğu bulunan şarkıcı İpek Açar 7 Şubat 1976 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duyan İpek Açar ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamladı ve müzik dünyasının içinde yer aldı. İlk albümünü 2003 yılında çıkaran İpek Açar’ın çalışmaları arasında, Her An, Mektupların eskidi, Cennet Kokulum, Seninle Her Şeye Varım ben, Mor Menekşe, Afet Oldu Hasretin ve Sevgiliye yer almaktadır.

14-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar