Yüsra Geyik Camdaki Kız'dan neden ayrıldı? İşte çok konuşulacak o iddia!

Yüsra Geyik Camdaki Kız'dan neden ayrıldı? İşte çok konuşulacak o iddia!
Camdaki Kız dizisi başarılı şekilde yoluna devam ederken Yüsra Geyik diziden ayrıldı. Yüsra Geyik'in dizinden neden ayrıldığı ise merak ediliyor. İşte çok konuşulacak o iddia!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizilerden biri olan Camdaki Kız sezona başarılı bir giriş yapmıştı. Seyirci tarafından ilgiyle izlenmeye devam eden Camdaki Kız kadrosuna Arka Sokaklar'daki rolüyle tanınan başarılı oyuncu Yüsra Geyik de katılmıştı. Burcu Biricik'in başrolde olduğu Camdaki Kız dizisinde Yüsra Geyik Meliha rolüyle ekrana geliyordu. Meliha, Camdaki Kız 27. Bölümde dizinin kadrosundan ayrıldı. Meliha karakteri İzmir'e yerleştiği için diziden ayrılsa da gerçek nedenin farklı olduğu iddia edildi. Yüsra Geyik'in Camdaki Kız'dan ayrılma nedeni hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Yüsra Geyik Camdaki Kız'dan neden ayrıldı?

Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Camdaki Kız'ın yeni bölümleri merakla beklenirken Yüsra Geyik'in diziden ayrılması sevenlerini üzdü. Başarılı oyuncu Yüsra Geyik'in canlandırdığı Meliha karakteri annesini de alarak İzmir'e yerleşti. Diziden senaryo gereği bu şekilde ayrılan Yüsra Geyik hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. İddiaya göre Yüsra Geyik'in dizide ön plana çıkması ve başarılı performansı bazı başrol oyuncuları tarafından hoş karşılanmadı. Camdaki Kız 27. Bölümde diziden ayrılan Geyik'in bu nedenle senaryodaki rolü kısa sürdü. Yüsra Geyik Camdaki Kız dizisinde dikkat çekmiş ve dizinin fragmanlarında da oldukça geniş yer bulmuştu. Projeye başladığında uzun soluklu bir rol olacağı düşünülen Meliha karakteri bir anda devri dışı bırakıldı. İddiaya göre başrol oyuncularının tutumu Yüsra Geyik'in diziden erken ayrılmasına yol açtı.

Camdaki Kız Yüsra Geyik diziden ayrıldı

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik, Devrim Yakut, Nur Sürer, Enis Arıkan, Tamer Levent, Şerif Erol, Hande Ataizi, Selma Ergeç gibi birçok güçlü oyuncu yer alıyor. Camdaki Kız dizisi son dönemde dikkat çeken psikolojik temalı dizilerden biri. Oyuncu kadrosu ve konusuyla ilgiyle izlenen Camdaki Kız'da Yüsra Geyik'in canlandırdığı Meliha hikayesi şimdilik kısa sürdü. Hasta annesi ile İzmir'e yerleşen Meliha ilerleyen bölümlerde Camdaki Kız'a döner mi?

26-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar