Yüzleşme dizisi Ömer (Engin Öztürk) kimdir?

Yüzleşme dizisi Ömer (Engin Öztürk) kimdir?
Kanal D ekranlarına yeni bir dizi geliyor. Geçtiğimiz günlerde her fragmanında ayrı bir karakterin hikayesine rastladığımız dizide Ömer Karadağ karakterini kim canlandıracak?

T Company isimli şirketin kurucularından Bülent Turgut'un yapımcılığında yeni bir dizi yayın hayatına hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında izleyeceğimiz Yüzleşme dizisi çok yakında başlayacak. Senaryosunu Altuğ Küçük'ün yazdığı diziyi Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel yönetecek. Başrollerini Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Zeynep Eronat ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi oyuncuların paylaştığı dizinin fragmanları geçtiğimiz günlerde yayınlamış olup karakterleri kısaca seyirciye tanıtılmış ve büyük merak uyandırmıştı.

Dizide Ömer Karadağ karakterine hayat verecek olan oyuncu Engin Öztürk'ü yakından tanıyalım.

ENGİN ÖZTÜRK KİMDİR?

Engin Öztürk 28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir ilinde doğmuştur. Asker çocuğu olan Öztürk, Eskişehir'de büyümüş lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversite okumak için Ankara'ya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümüne 2008 yılında başlayıp 2012'de mezun olmuştur.

Öte yandan 2003 yılında baba mesleğinden dolayı Hava Astsubay Meslek Yüksekokuluna girmiş ve 2005 yılında bitirmiştir. Okulda tiyatro kolunda yer almış daha sonra askerlik mesleğini kendine uygun bulmayıp tiyatro ile ilgilenmeye başlamıştır.

Ay Yapım imzalı Fatmagül'ün Suçu Ne dizisiyle çıkış yapmıştır. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl dizisine katılmış Hürrem Sultan'ın oğlu Şehzade Selim karakterine hayat vermiştir. 2016 yılında Yüksek Sosyete isimli dizide Hazar Ergüçlü ile birlikte başrolü paylaşmıştır. Oyuncu Engin Öztürk son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Günalp Bey karakteriyle karşımıza çıkmıştır.

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

2010-2012 - Fatmagül'ün Suçu Ne? (Selim Yaşaran) (TV Dizisi)
2012-2013 - Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (Komiser Emre) ( TV Dizisi)
2013-2014 - Muhteşem Yüzyıl (Şehzade Selim; II. Selim) (TV Dizisi)
2013 - Çanakkale Yolun Sonu (Mustafa Kemal ATATÜRK) (Sinema Filmi)
2014 - Hayat Yolunda (Op. Dr. Cem Korcan) (TV Dizisi)
2015 - Hatırla Gönül (Yusuf) (TV Dizisi)

YÜZLEŞME DİZİSİ ÖMER KARADAĞ KİMDİR?

Ömer, Uğur Yücel'in canlandırdığı Fikret karakterinin kızı Gonca'ya aşıktır. Gonca bir gece ansızın kaybolmuştur ve yıllardır kayıptır. ‘’Ben Ömer Aladağ. Senden kalanlara sahip çıkmaya, her şeyle ve herkesle yüzleşmeye dönüyorum, sen yoksun ya benim için hep bir kişi eksik bu kasaba’’ diyen Ömer uzun süre Kalender kasabasından ayrı kalmıştır ve geçmişiyle yüzleşmek için geri dönüyordur.

 

16-02-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar