Zalim İstanbul 26. Bölüm izle

Zalim İstanbul 26. Bölüm izle
Zalim İstanbul 26. Bölüm izle; Kanal D ekranlarından izleyicisine ulaşan Zalim İstanbul dizisi 26. bölümüyle ekrana gelecek.

Zalim İstanbul 26. Bölüm izle; Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden biri olan Zalim İstanbul bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin yeni bölümünde yine heyecan dolu anlar yaşanacak. Fikret Kuşkan, Mine Tugay ve Deniz Uğur'un başrollerini paylaştığı Zalim İstanbul'un 26. bölümü izleyicilerle buluşacak. Geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlayan, bölümleri ve sahneleriyle gündem olan Zalim İstanbul dizisinin 2. sezonuyla izliyoruz. Bu akşam ekrana gelecek olan 26. bölüm 20:00'da başlayacak. Bu bölümün keyfini televizyonun yanı sıra internet ortamında da çıkarabilirsiniz. Zalim İstanbul dizisinin 26. bölümünü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır. Böylece 26. bölümün keyfini çıkarabilirsiniz.

Zalim İstanbul izle

Zalim İstanbul'un 26. bölümünde neler yaşanacak?

Cenk, babasına her şeyi itiraf etmeye karar verir. Babasını karşısına alır ve her şeyi bir bir anlatır. Onun bu hamlesinin ardından köşk oldukça hareketli anlar yaşar. Cenk, yaptıklarının cezasını kendine ödetecektir. Silahı alarak anlına dayar. Tetiği çekip çekmeyeceği ise merak konusu. Agah ise oğlundan duydukları karşısında şok olur. Oğlunun geçmişte yaptıkları nedeniyle büyük bir utanç duymaktadır. Bunlar yaşanırken Nedim ise amcasının yanındadır. Cemre de Nedim ve Cenk'i bir araya getirmenin hesaplarını yapmaktadır. Şeniz de yaşananlar karşısında büyük bir şok içindedir ancak henüz bu şokun etkisi geçmeden yeni bir şeyle karşı karşıya kalır. Ceren, Şeniz'in karşısına bir ses kaydıyla çıkar. Şeniz, darbe üstüne darbe almaktadır. Bunlar karşısında Şeniz'in ne yapacağı ise büyük merak konusudur. Agah ise her şeyin peşinden gitmekte kararlıdır. Ancak en sonunda öğreneceği şeyler Agah'ı daha da öfkeli bir adam yapacaktır. 

Zalim İstanbul dizisi oyuncu kadrosu

Zalim İstanbul dizisinin oyuncu kadrosunu Fikret Kuşkan, Deniz Uğu, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey ve İdris Nebi Taşkan oluşturuyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Zalim İstanbul dizisi her Pazartesi akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor. Yeni bölümü heyecanla beklenen Zalim İstanbul dizisinin 26. bölümü bu akşam izleyicilerle buluşuyor.

13-01-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar