Zalim İstanbul 27. Bölüm izle!

Zalim İstanbul 27. Bölüm izle!
Pazartesi günlerine damga vuran Zalim İstanbul 27. Yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Zalim İstanbul’un son bölümünde Cenk’in itirafları köşkün altını üstüne getiriyor.

Pazartesi günlerine damga vuran Zalim İstanbul 27. Yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geldiği Zalim İstanbul’un son bölümünde Cenk’in itirafları köşkün altını üstüne getirmiştir. Şeniz'in köşkten gönderilmesiyle Ceren’in yerini güçlendirmek için harekete geçtiği 27. Bölümde Agah’a açılan kapılar Şeniz için sonun başlangıcıdır. Şimdi detaylar

Zalim İstanbul 27. Bölüm izle!

Kanal D ekranlarında her pazartesi akşamı yayınlanan Zalim İstanbul’da heyecan devam etmektedir. Her ne kadar Şeniz köşkten kovulsa da Agah hala ona öfkelidir. Agah’ın kızgınlığının geçmesi için Damla’nın tepkisi de yeterli gelmez. Annesi için anlatılanlara inanmayan, inanmak bile istemeyen Damla, babasını karşısına alma pahasına annesinin peşinden gider. Olanların şokunu üstünden atamayan Cenk de babasını karşısında bulmuş ne yapacağını bilememektedir. Üstelik Agah’ın, Cemre ile yaptığı konuşma yangına körükle gitmesine yol açar. Artık köşkte kendi adaletini sağlayacak olan Agah için kapılar ardına kadar açılmış, Şeniz için sonun başlangıcı başlamıştır.  Şeniz kapı dışarı edildiği köşke geri dönebilecek midir, bu sorunun cevabını Zalim İstanbul 27. yeni bölümüyle 20 Ocak Pazartesi günü saat 20.00'de izleyip göreceğiz.

Zalim İstanbul son bölümde neler yaşandı?

Hatalarının bedelini ödeyen Şengiz, çaresizlikten son noktaya varmak üzeredir. Cenk’in itirafı köşkün altını üstüne getirirken olaylar birbiri ardına gelişir. Agâh’ı yıkan bu itirafın faturasını Cenk kendisine keser. Herkesin gözü önünde korku dolu bakışlar altında Cenk, silahını başına dayamış ve geçmişiyle hesaplaşmıştır. Oğlunun yaptığının altında ezilen Agah’ın yanından bir an bile olsun ayrılamayan Nedim, zor durumdadır. Cemre ise yeni bir sayfa açıp geçmişi silmeleri ve geleceğe bakmaları adına Cenk ve Nedim’i yeniden bir araya getirmenin derdindedir. Şeniz bir darbe de Ceren’den yer. Ceren eline geçirdiği kayıtla Şeniz’i çaresiz bırakır. Etrafındaki kaleler bir bir yıkılan Şeniz için Agâh’ın eline iyi bir fırsat geçmiştir. Ve Agah onun ipini geçmek için sabırsızlanmıştır.

Zalim İstanbul’un Konusu Nedir?

Hatay’da ve İstanbul’da çekimleri devam eden Zalim İstanbul dizisi bir var olma mücadelesinin hikayesidir. Hatay - Antakya’dan İstanbul’a uzanan kaçış ve yeniden diriliş mücadelesi olan Zalim İstanbul’da; Deniz Uğur ve Mine Tugay başrolleri paylaşıyor. Seher Yılmaz ve Şeniz Karaçay, aileleri için karşı karşıya gelen iki kadındır. Onlar için saklanan tehlikeli sırlar, iki tarafı da derinden sarsacak ve kendilerini bir bilinmezin içinde bulacaklardır. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

20-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar