Zalim İstanbul 30. Bölüm izle!

Zalim İstanbul 30. Bölüm izle!
Kanal D’de ekrana gelen Zalim istanbul 30. bölümde Şeniz’in planı umduğu gibi gitmezken Cemre’nin birdenbire ortadan kaybolması herkesi şok ediyor.

Pazartesi günlerine damga vuran Zalim İstanbul reytinglerde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Her pazartesi akşamı Kanal D’de ekrana gelen Zalim istanbul 30. bölümde Şeniz’in planı umduğu gibi gitmezken Cemre’nin birdenbire ortadan kaybolması herkesi şok ediyor. Zalim İstanbul 30. bölüm izleek için ekran karşısına geçenler kızından bir haber almak uğruna çaresiz bekleyen Seher'in çırpınışlarını ve Civan'ın harekete geçmesine taık olacak. Zalim İstanbul 30.bölümde neler oluyor, diyeler için haberimiz başlıyor.

Zalim İstanbul 30. Bölüm izle!

Hatay'ın merkezi Antakya’dan başlayarak İstanbul’da devam eden hayatta kalma çabasını işleyen Zalim İstanbul 30 yeni bölümde Nedim'in hesaplaşması haftaya damga vuracak. Olaya dahil olan Şeniz durumu kontrolü altına almanın hesabını yaparken Cenk ve Nedim mecburi iş birliğine giderler. Tüm detaylarıyla Zalim İstanbul 30.Bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Kanal D ekranalrında izleyicisiyle buluyor.

Şeniz'in planları suya düşüyor!

Oğlunu kaybetmeyi göze alamayan Şeniz, kokteyl gecesi Cemre'yi konuşturmaz. Konuşup anlaşmak isteyen Cenk ise Cemreyi aramaktadır. Durumdan haberdar olan Nedim'in müdhalesiyle Şenizin planı suya dşer. Cenk Cemre'ye bir türlü ulaşamazken cep telefonuna gelen mesaj ile Nedim bir kez daha şok olur. Kızından haber alabilmek için bekleşen Seher'in çareziliği devam ederken Damla ile birlikte harekete geçen Civan'ın telaşı beklenmedik bir tehlikeye sebep olur.

Nedim'in intikam yürüyüşü devam ediyor

Yaralama suçuyla mahkemede yargılanan Nedim, Şeniz'in tanıklığı sayesinde ceza almaktan kurtulur. Böylece intikama giden yolda bir engeli daha aşmıştır. Cenk ve Nedim'in kardeş olduğunu DNA raporu ile öğrenen Cemre, Nedim'in intikam için tüm aileye savaş açmasına iyice sinirlenir ve harekete geçer.

Zalim İstanbul’un Konusu Nedir?

Hatay’da ve İstanbul’da çekimleri devam eden Zalim İstanbul dizisi bir var olma mücadelesinin hikayesidir. Hatay - Antakya’dan İstanbul’a uzanan kaçış ve yeniden diriliş mücadelesi olan Zalim İstanbul’da; Deniz Uğur ve Mine Tugay başrolleri paylaşıyor. Seher Yılmaz ve Şeniz Karaçay, aileleri için karşı karşıya gelen iki kadındır. Onlar için saklanan tehlikeli sırlar, iki tarafı da derinden sarsacak ve kendilerini bir bilinmezin içinde bulacaklardır. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

Zalim İstanbul Dizisinin Yusuf'u Kimdir?

3 hafta önce Avşar Film'in Oğuz Peçe ile anlaşmasıyla Damla’nın sevgilisi Yusuf’u oynaması için kadroya yakışıklı bir jön dahil edilmiş oldu. Son olarak Kalbim Yangın Yeri dizisinde oynayan Oğuz Peçe yeni rolüne iyice ısındı. Yavuklusu Civan’dan ayrılan Damla'nın yeni aşkı Yusuf karakteriyle diziye dahil olan Oğuz Peçe bölümler ilerledikçe dizinin yeni yüzü olacak gibi görünüyor.

10-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar